Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Löpträning, chill och förberedelser

 
Jag är precis hemkommen frn dagens träningspass. Löpträning. Det gick hel klart över förväntan, är så jäkla glad över att jag gick på det! Det var bara jag och en till på passet och det kändes verkligen hur bra om helst! Lagom början så där så att man kan prova på det lite lätt innan det är fullt av folk. Det blev sammanlagt sju kilometer, med en liten paus i mitten där vi gick igenom lite teknik och löpskolning. Helt klart ett nyttigt pass och något jag kommer gå på igen! 
 
Nu ska jag hoppa i myskläderna och börja packa lite smått inför London, eller i alla fall börja planera lite över vad som ska med och så där. Känner att jag inte kommer ha så mycket mer tid över innan vi åker. Imorgon tänkte jag att jag ska åka ut till Forserum och hälsa på familjen en stund och gå bort med bilderna till mormor så att hon kan få dom innan vi åker (så mamma, om du läser här innan jag ringer imon så vet du att ni kan vänta er lite besök)


Kul att det gick bra med träningen! Är det för folk som har lite löpvana eller sånna som mig som inte kan springa alls och knappt ens jobba 200 meter :P?

Svar: Alltså dom säger att det funkar bra för både nybörjare och vana löpare, men jag kan säga att jag skulle aldrig ha klarat passet om jag inte hade hållt igång en del innan :P Men sen så anpassade han iofs passet väldigt bra efter vad vi klarade, så det skulle ju kanske kunna funka även om man inte springer nåt i vanliga fall :)
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar