Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Nöjd med dagens träning!

 

Känslan som fyller hela mig efter att jag känner mig riktigt nöjd med ett tränigspass är verkligen fantastisk! har varit iväg på gymmet ett par timmar och kört gärnet. Det är ett tag sen jag kunde köra fullt ut nu på grund av diverse skador och grejer, men nu är jag igång igen. Nästan helt i alla fall. Har lyckats göra något med handleden (wtf!?) så jag kunde inte köra riktigt lika tungt som vanligt, men allt annat gick helt klart över förväntan i alla fall.

 

Jag började med ett pass cx, men en ovanligt petig instruktör. Bra grej när de faktiskt påpekar hur man kan förbättra teknik och sånt, även om det är sjukt jobbigt när man är den som står där mitt bland alla och blir petad på. Efter passet blev det en halvtimme på löpbandet och jäklar vad snabbt jag tappar kondition! Inte okej alltså! Som avslutning blev det lite lugnt på gymmet med Sanna som kom lagom tills ja var klar på löpbandet. Såg att de kör igång med ett nytt pass imorgon också, löpträning utmed vättern och core som avslutning. Eftersom det är just löpningen som jag känner att jag står totalt stilla med, har inte sett någon förbättring på evigheter, så bokade jag så klart in mig på det. Här ska det springas minsann! Jag kommer förmodligen vara totalt jäkla död efter passet, men det kan det vara värt!Nice koolage inspirerande. Min handled beter sig också skumt :/. Ja man tappar kondition jätte snabbt hoppar man typ över en dag så är det ungefär som att börja om sen... Duktigt tränat i alla fall :D!

Svar: Ja, tur att man får tillbaks den hyfsa snabbt igen i alla fall :) Hmm, dumt med handleden, hoppas den blir bättre snart!
Andrea Hansson

Svar: Ja eller hur :). Ja verkligen :/ TACK :d!


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar