Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Välkomnar semestern med öppna armar (igen)

 
Denna veckan har minst sagt gått fort, kan inte riktigt förstå att det redan är fredag igen. Och inte vilken fredag som helst heller, fredagen innan jag går på semester igen. Börjar ju vänja mig vid det här med att vara ledig, det är himla skönt alltså! Dessutom så har jag ett gäng lediga dagar att se fram emot någon gång i månaden resten av året också, det är ju inte heller helt fel. Om nästan exakt en månad bär det till exempel äntligen av till London igen, denna gånen med Jesso. Fantastiskt ska det bli, det är ju snart ett år sedan jag var där nu! Och jag kan inte ens minnas sist jag och Jesso var utomlands tillsammans...
 
Men som sagt, först semester. Och det ska firas med... En lugn kväll. Japp, utan tvekan en lugn kväll. Ska eventuellt ner till Karlssons lite snabbt ikväll innan allt folk kommer, men förutom det ingenting. Kanske en promenad. Eller ett pass cx idag igen? Hur som helst så ska jag inte göra ett endaste litet måste idag, idag ska allt vara sånt som jag faktiskt vill göra.


Härligt! Själv ska jag passa på och njuta av de sista tre dagarna innan Tobias börjar jobba igen. Då blir det tomt att jobba hemifrån :(
Trevlig fredag!

Svar: Ja, det är nog enda nackdelen med att jobba hemifrån, att det är så ensamt ibland.. Men jag föredrar nog ändå det framför att ta mig upp så där tidigt på morgonen för att åka iväg till jobbet :D Hoppas din helg blir bra nu!
Andrea Hansson

Nettan

Hej Andrea! Nu har jag fått OBH NORDICA blendern som jag vann på din tävling. Jag trodde inte det var sant när du skrev att jag hade vunnit. Tack så mycket.
Nettan

Svar: Vad kul att du fått den nu, hoppas du blir nöjd med den! :)
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar