Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Vill hitta motivationen igen

 
Åhh, jag har verkligen tappat orken, motivationen och inspirationen till bloggen helt just nu, det antar jag att de allra flesta av er har märkt. Jag vill så gärna få tillbaks det så att jag akn skriva på som jag alltid gjort innan, uppdatera med tankar och känslor om allt och inget, inspirera... Jag har knappt haft tid att läsa bloggar den senaste tiden, jag har inte haft tid att sätta mig och bara vara, jag har haft semester men jag har inte haft en enda dag då jag bara kunnat återhämta mig och koppla av lite. 
 
Denna veckan har det blivit ett gäng timmar övertid på jobbet, när jag kommit hem har jag satt mig och jobbat igen. Gymmet igår kändes som världens fristad, där kunde jag släppa allt jobb och alla måsten som väntade. Borde kanske ta mig dit mer. Eller bara effektivisera jobbet lite så att jag får ett par timmar till att göra precis vad jag vill ibland. Ändå så har jag ett jobb till som jag siktar på just nu, men det är ett sånt där jobb som jag verkligen tycker om, ett sånt där jobb som jag mår bra av. Vill inte skriva så mycket om det här innan jag vet hur det blir med det, men om det blir så att jag får det (håll tummarna för mig!) så lovar jag att berätta det så fort jag får reda på det! 
 
Hur som helst så ska jag försöka få lite liv här igen, jag vill ju att bloggen ska funka som den alltid har gjort innan, att det ska vara mitt ställe att skriva av mig på och dela med mig av bilder från alla delar av livet, ett ställe där jag kan dela med mig av det som gett mig lite extra energi eller får mig att må bra, ett ställe där jag kan vara jag utan att behöva känna att det är ett måste på något sätt. Jag vill hitta gnistan för att blogga igen helt enkelt. 


Inte ge upp nu när jag äntligen letat mig tillbaka! Jag tror på dig och tycker alltid man hittar något intressant när man tittar in här!
//Nena

Svar: Fasen vad glad jag blir av att höra det! Tack!
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar