Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Dag 01 – Om mig

Hej hej hallå! Jag är galen. Kort och gott. Tack för mig! 

 

Nej, lite seriös ska jag väl vara. Jag är en glad liten prick som ofta ses på Jönköpings gator, torg, krogar, parker, caféer och andra ställen man kan tänkas trivas på. Fram tills för ungefär en månad sen jobbade jag som ekonomiassistent, nu är jag bara på extrajobbet på Karlssons Salonger där jag jobbar i garderoben. Tanken är att få tag på något mer, helst nu på en gång. En annan tanke jag har är att sälja allt jag äger och dra iväg till någon paradisö. Men så skulle jag ju inte bara kunna lämna alla här hemma. Jag skulle bli galen av saknad. 

 

Jag bor i en trea i Jönköping där jag trivs finfint. Gillar att Jönköping ligger mellan de där stora städerna där många av vännderna bor. Det blir liksom inte så långt att åka oavsett vem jag ska till. Jag är ganska pysslig av mig, gillar att sitta och pilla med saker här hemma och fixar och donar en hel del. Tränar gör jag också ett par gånger i veckan, oftast med en av mina bästa vänner; Sanna. 

 

Bloggen har alltid innan varit min fristad, det där stället där jag kan skriva av mig. Nu på senaste tiden, sen det började bli strul mellan mig och mitt ex kände jag att det var för mycket känslor och för många som skulle kunna bli sårade om jag skrev vad jag tyckte och tänkte och kände. Nu saknar jag att kunna vara så där ärlig. Ska förska bli bättre på det igen, fast utan att lämna ut någon annan så klart. 
Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar