Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Dag 04 – Vad är kärlek?

 

Hur ska man kunna svara på vad kärlek är i ett endaste litet inlägg? Jag skulle kunna skriva hunda inlägg om vad kärlek är för mig utan att ha fått fram vad jag menar. Men jag ska göra ett försök i alla fall. 

 

För mig är kärlek osjälviskt, det är vackert och det ger mer lycka än något annat. Det är det dyrbaraste du kan ge en annan människa. För mig är kärlek att kunna vara mig själv utan att bli dömd, att kunna vara älskad för precis den jag är, naket och avskalat. Att kunna vara totalt galna tillsammans, ni vet så där som man annars bara är när man är ensam och ingen kan se. Att vara bästa vänner och ha kul. Kärlek är att sätta någon annans lycka och välmående framför sin egen. Kärlek är att titta någon i ögonen och bara veta att man hör ihop, från den där första blicken. Något som inte går att förklara för någon som inte har upplevt det. Kärlek är när allt runtomkring en försvinner när man ser den där speciella personen, när världen liksom stannar och inget annat finns. Kärlek är att bära den andra när han/hon är för svag för att gå själv, att ta sig igenom de där svåra tiderna tillsammans. Kärlek är att låta insidan hos personen vara det som gör utsidan till det vackraste som finns, inte tvärt om. 

 

Kärlek är anledningen till att jag är den jag är och till att jag håller hoppet uppet in i det sista. Det finaste jag vet och det som gör mig hög på livet. Ponto

Fin beskrivning du gör, av ordet kärlek!

ja det var jätte fint skrivet, kärlek är så svårt. det finns så mycket runt om kring bara ett litet ord


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar