Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Dag 07 – Min bästa vän

 

Min bästa vän Mina bästa vänner

 

Det är en så där galet svår fråga för mig. Hur skulle jag kunna nämna bara en person utan att känna att jag glömmer någon? Ingen nämnd, ingen glömd skulle jag vilja skriva här. Men så lovade jag ju att försöka svara ordentligt på frågorna så jag ska väl göra det. Men jag ändrade lite i alla fall, till mina bästa vänner. 

 

Sanna, Lisa och Nalle är helt klart tre av mina bästa vänner. Vad skulle jag göra om jag inte hade dom? Jag skulle ju bli alldeles galen. Tänk att det är över två år sen vi hade vår reunion nu, den där kvällen som förde mig samman med dom igen, underbara, underbara människor! Om det inte vore för dom så skulle jag vara så jäkla förvirrad, skulle varken veta in eller ut. 

 

Och så finns det en så där ganska ny vänskap. Förmodligen den nyaste av dom alla, men ändå den som jag hör av mig till på en gång om jag är glad eller ledsen eller trött eller arg eller saknar eller vad det än kan vara. En sån där som får mig glad så galet lätt och som jag skulle känna mig helt vilsen utan. 

 

Här skulle jag kunna fortsätta listan med familjen och de där vännerna som jag inte träffar så ofta men ändå ser som bästa vänner. Men jag hoppas som bara den att ni vet vilka ni är och att ni inte känner er bortglömda! Anonym

söta du! <3


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar