Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Ett par tankar och tisdagsbesök

 
Jag och Jessica har precis gjort mumsiga kladddkakor i små hjärtformar. Mums och mys! Förutom det har det inte blivit så mycket annat än plugg för henne, jobb för mig och så lite chill och musik så klart. Det är lätt att vänja sig vid sällskapet minsann! 
 
Jag tror inte att jag har skrivit det här, men många vet det redan och en del misstänker det säkert, men jag har slutat på mitt ena jobb nu. Det som ekonomiassistent. Det var helt enkelt dags, det funkade inte och det skulle ju ta slut vid årsskiftet hur som helst. Jag mår fantastiskt bra över det. Ännu en stor tyngd som lämnat mina axlar, det känns som att jag bärjar bli den där glada, livliga och spontana Andrea som jag alltid varit innan. Det där som vill ge mig ut på äventyr och leva livet igen. 
 
Känner för övrig att bloggen fortfarande är lite halvdöd så där. Det är så jäkla mycket som snurrar i mitt huvud just nu så det är svårt att hitta inspirationen här. Samtidigt så vill jag bara skriva allt, liksom få ur mig det, men det är så svårt att göra det utan att hänga ut dom där som får skallen att snurra och det är det sista jag vill göra. Åhh, en vacker dag ska jag berätta om allt. En vacker dag ska jag skriva om det som kokas ihop i mitt huvud, alla planer, alla äventyr, alla känslor. 


Anders

Slutat på heltidsjobbet? Hur får Du då ekonomin att gå ihop?

Ditt leende skulle nog öppna vilken dörr som helst. Otroligt vackert och charmigt!!!

Längesen Du köpte ett par skor.... ;)

Svar: Ja det är heltidsjobbet jag slutat på. Har ekonomin säkrad ett par månader till men det börjar ju bli dags att hitta något annat, ska ut på jobbjakt nu i veckan hade jag tänkt :)
Andrea Hansson

Det märks att du mår bättre när man träffar dig i alla fall :) Du får skriva en biografi sen.. och berätta alla snuskiga hemligheter :D

Svar: Hehe ja en självbiografi skulle vara något, kanske får bli det för att få ner allt som finns i huvudet på papper :P
Andrea Hansson

Hoppas du hittar något jobb du trivs med :)

Svar: Tack, det hoppas jag med :)
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar