Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Fullt upp idag

tröja Primark / shorts HM / Skor från Paris
 
Idag har varit en sån där dag då jag haft fullt upp i princip hela dagen men det ändå känns som att jag inte fått något gjort alls. Jag har uppe ett par timmar tidigare än vanligt för att hämta Bim som var här i några timmar. Har varit nere på stan och hämtat paket och på Maxi och handlat mat. Jag har fixat lite mer med julklapparna och gjort knäck. Nu sitter jag och försöker få tiden att gå ihop under jul och nyår med jobb, firande och så klart hinna träffa ett gäng vänner. 
 
Fick föresten en fråga om jag kunde köra en sån där lär känna mig på 30 dagar igen, så tänkte höra om det är någon mer som är sugen på det? Om inte annat så skulle det ju få igång bloggen lite igen, kanske är bra för att få rutiner och sånt där igen. 


Ja mer bloggande vill vi ha :D Och mer snygga kläder och outfits :)

Svar: Ja, det är fasen dags att ta tag i bloggen igen! Kör helt enkelt en sån där 30 dagars grej så får jag bara se till att hålla igång efter det också :D
Andrea Hansson

Haha jag har försökt köra såna där "en ny sak om mig varje dag i 30 dagar" men jag har verkligen misslyckats varje gång! Har du nån bra såndär lista att gå efter? Hade varit kul att göra och kanske fullfölja för en gångs skull :)

Svar: Det är ju galet lätt att bara skita i det efter några dagar! Men kul när man lyckas komma igenom det. Hittade en lista som jag tänkte använda, la upp den i ett inlägg så kan du ju ta den om du är sugen :) Men det tycker jag att du ska vara, jag vill ha meer kul att läsa :D Och jooo, det var allt ganska kallt med shorts :P
Andrea Hansson

Är det inte snorkallt med shorts föresten? :O

Jag är också lite på jakt efter en såndär riktigt bra lista.. Eller kanske en fotoutmaning.. Har inga problem att hålla bloggandet i liv utan vill mest hade för att det är kul :)

Svar: Det tycker jag absolut att du ska göra då, alltid kul att ha lite extra att läsa om dagarna! Den jag hittade nu tycker jag känns helt okej, fast kanske skulle ha bytt ut en punkt eller två mot annat, men nu får jag helt enkelt köra på detta :)
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar