Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Min första riktiga vinter

 
I år är första året på en hel evighet som jag inte ogillar vintern. Jag tycker inte ens att den är lite äcklig. Det är snarare tvärt om, så att jag faktiskt vill ge mig ut i kylan på en promenad eller leka i snön. Och när jag kommer in efter massa timmar med bus i snön vill jag krypa upp i soffan bredvid någon jag tycker om och bara mysa. Så där som det känns extra bra att göra när det är kall och ruggugt ute. Jag vill trotsa kylan och ha picknick med varm cholkad i parken och jag vill dra fram grillen och göra en riktigt god köttbit. 
 
Nu när jag för första gången trivs med att det är vinter vill jag ta igen allt det där som jag har missat alla andra år. jag vill ha snöbollskrig och åka pulka, jag vill lära mig att åka skidor eller ännu helre snowboard. Jag vill julpynta som aldrig förr och ha en julgran här hemma. Jag vill gå på Jul på Liseberg och jag vill njuta av de där julkänslorna som innan bara har varit jobbiga. Jag vill helt enkelt ha en riktig vinter och jag vill dela den med de där guldkornen som jag inte skulle kunna föreställa mig ett liv utan. 


Åh vad kul, vart ska ni åka? Ja alltså först är det bog smart om man tar en lektion med ledare sen är det väldigt individuellt hur många gången man måste hyra för att "kunna". Det spelar ju väldigt stor roll vilka vågor det är, för om det är små så går det inte...


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar