Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

ResesugenJag är så hilma sugen på att boka in nästa resa nu! Jag vill verkligen till London till våren, det finns inget ställe jag hellre spenderar tid på när värmen börjar leta sig fram, när de första blommorna slår ut, när träd och buskar börjar få knoppar... Jag måste dit i vår, så är det bara! Skulle vilja åka till någon annan storstad i Europa också, någon som jag inte varit i innan. Funderar lite på Prag, eller någon tysk storstad, eller kanske Irland. Hur som helst så tycker jag att det börjar bli dags för lite reseplanering snart.Min bror har precis flyttat ner till Berlin så dit ska jag som kortast i år i alla fall. ;)

Ja, precis, visa din förvaring lite och lite om dina skor, men du kanske har det i arkivet? :)

Jag gick förbi DinSko på stan idag, såg att de hade lite erbjudanden, tänkte för mig själv "gå INTE ner för då hittar du ett par skor...", tror du jag lyssnade på det? Nej, jag gick ner och kom ut med en påse. ;)

Men att få ett par skor för 180 kr istället för 599 kr är helt okej. ;)

Johan

Om du inte varit i Berlin så kan jag rekommendera den staden. Det är en fin stad med mycket att se på och mycket historia. Maila om du vill ha tips på hotell/vandrarhem.//Johan


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar