Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Paris - Dag 2

Att vakna efter tolv timmars sömn och veta att man är redo för en lång dag kändes himla bra. Vi började med croissant och te till frukost, gjorde oss iordning och tog oss ut för att ta metron till första gatan som vi hade hört att det skulle finnas bra shopping på. I stort var nog just den gatan, St. Michel, lite av en besvikelse, men lite hittade vi allt. Jennie fick med sig en tröja och smycken, och jag första paret skor och smycken. Vi gick vidare till Norte Dame som låg på vägen till vårt andra stopp. Himla stort och kul att se i verkligheten, vi kände att det inte var värt att lägga varken tid eller pengar på att gå in så efter att ha fotat lite fortsatte vi vår shopping. Vi hittade till en gata som var betydligt trevligare än den första och tog oss även in på köpcentrumet des Halles som var stort, oorganiserat och fullt av människor. En del trevliga butiker hittade vi allt där inne, kanske framförallt New Look där vi skulle kunna spendera många timmar och alla våra pengar, vi var i skohimlen! Jag skulle kunna köpa alldeles för mycket där men jag fick hålla mig i skinnet och bestämde mig för att välja mina två favoriter och hålla mig till dom. Även Jennie fick med sig två skönheter därifrån. Efter ännu en dag med många timmars shopping började det kännas i både fötter och rygg så vi bestämde oss för att ge oss tillbaks till hotellet och börja göra oss redo för en utekväll i Paris.

Vi köpte med oss lite kyckling hem för att få i oss lite energi, att dricka på tom mage är ingen bra idé. När vi kom hem till hotellet slängde vi av oss våra skor och njöt av att kunna slappna av en stund. Vi gick så klart igenom dagens inköp och började sedan sakta men säkert göra oss iordning. En dusch och en ansiktsmask, ett par glas att dricka, lite smink och hårfix, ännu ett par glas att dricka, bilder och ett par shots, ännu mer bilder... Tiden flög förbi och klockan började närma sig midnatt, vi kände oss redo och gav oss iväg mot Showcase som vi hade hört ska vara bra. Vi hade läst att det kan vara svårt att komma in där men det var inga problem för oss inte, det var i princip bara att gå in. Väl inne tog vi oss varsina drinkar och började efter en stund dansa loss. Vi träffade massa trevligt folk som vi hängde med, när klockan började närma sig sex och stängning var det dags att börja röra sig från Showcare. Vi hade träffat ett par australiensare där inne som vi följde med på efterfest hos. En holländska fick vi med oss också. Vi satt där tills klockan var alldeles för mycket. Vi var hemma på hotellet runt klockan elva, vi var inte sena alls med att somna när vi la ner huvudet på kudden. Några timmar med välförtjänt sömn väntade oss.

 

 

 

 

 

 Exakt! jag kan tycka det är jätte jobbigt att umgås med dom som är "dumma" pga det finns liksom inget att hämta där! Tänt men ingen hemma liksom haha! Fin blogg med MASSA foton!:D Kram Rosie! Jag länkar gärna din sida så jag har den kvar på min sida, vill gärna följa den!

Hej på dig, jättefin blogg! :) Hade blivit otroligt glad om du ville kika in på min sen om du har tid!

-

Tjäna pengar på din blogg: http://aliciajasmine.blogg.se/2012/january/tjana-pengar-pa-bloggen-awesome.html#comment

Åh vad underbart!! Vill också ut o resa!


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar