Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Paris - Dag 3

För att inte riskera att sova bort hela dagen hade vi ställt klockan på 14:00, så efter tre timars sömn var det dags att ta sig upp ur den varma sköna sängen för en uppfriskande dusch. Det som var planerat för dagen var en utflykt till Eifeltornet, när vi kom dit hade vi fortfarande inte ätit någon ordentlig frukost så vi tog oss en promenad för att hitta något ställe att äta på. Efter mycket vandrande hittade vi ett fik där vi tog varsina baguetter till frukost. Vi hade tänkt att ta trapporna upp i Eifeltornet, men vi var kalla och trötta och kände att nej, vi skiter i det. Vi tog oändligt med bilder och gav oss hem mot Montmartre igen. Tanken var att vi skulle gå ut och äta något på kvällen men vi kände att nej, vi skiter i det, vi kör en lugn kväll istället. Vi tittade in i en liten mataffär och köpte med oss lite godsaker till hotellet där vi hade en myskväll med gott att äta och kollade på Bones och gjorde hysteriskt roliga filmer (i alla fall med vår humor och lite för lite sömn).


Vi la oss i hyfsad tid för att orka med hemresan, som förövrigt gick ganska smärtfritt trots att jag var sjukt nära på att lämna kvar mobilen i Paris och en del förseningar på grund av snön.

Det har varit en fantastisk resa, jag har haft det så jäkla bra! Paris var superfint, älskar alla små mysiga gator och gränder med härliga butiker och restauranger. Vädret var riktigt bra dessutom. Det är längesen jag spenderade så mycket tid med Jennie på så kort tid, men det var så jäkla härligt, precis som det alltid har varit. Kan inte riktigt fatta att vi har varit kompisar så länge som det är, i hela 13 år har vi känt varandra. Jag ser verkligen fram emot alla andra resor som jag hoppas att vi kommer göra tillsammans.


Svar: den finns inte i vanliga affärer utan är ett speciellt märke, här är deras facebook sida: http://www.facebook.com/pages/Ligia/211258272254112

Jag måste bara fråga, hur och var hittade du min blogg?:)

Svar; Jo men samma här! :)& riktigt fina bilder där uppe!


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar