Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Hemma efter ett fantastiskt Dreamhack

 
Jag är hemma och lite halvt utvilad efter ett fantastiskt Dreamhack. Visst visste jag att jag hade saknat det, men att det det var så hr mycket trodde jag inte. Jag älskade att vara tillbaks, jag hade ju nästan glömt hur jäkla mycket jag tycker om det! Som ni säker vet så hade jag med mig Nina och Jessica (systrarna) i år också, Nina åkte dock hem efter första dagen. Det var grymt kul att ha med dom i alla fall. Hängde en hel del med Jessica under eventet med hann så klart både träffa en hel del bekanta ansikten och även en del nya. 
 
Eventet var helt klart över förväntan, jag trivdes så jäkla bra! Ser verkligen fram emot att ha det som en del av mitt liv igen, precis så där som det var innan. Sitter just nu hemma med den obligatoriska jag-är-ensamast-i-världen-känslan och tittar igenom bilder från veckan. Tyvärr så tog jag inte en enda bild själv, men jag ska se om jag han hitta någon som ni kan få se här också. 
 
Just ja, tummen... Det var som sagt lite dragkamp, för att fatta mig väldigt kort så gick repet av och slog tillbaks med en jäkla kraft mot bland annat min tumme. Det gjorde förjävla ont just då, men efter ett tag avtog smärtan och det enda jag störde mig på var att jag inte kunde röra den. Svullen var den också så i söndags åkte jag till jourcentralen för att kolla så att det inte var något allvarligt. De skickade mig direkt till röntgen, som skickade mig till någon specialist. Den var tydligen bruten. Fick något som dom kallade nalle att ha som stöd för tummen de närmsta vekorna. Skönt att slippa gips kan man ju tänka, men fasen vad den kan vara ivägen ibland, typ när man ska ta på en långärmad tröja, eller när man ska knäppa byxorna. Jag blev sjukskriven i en vecka till att börja med, med förmodligen skulle det bli en till efter det. Vi får se hur tummen mår på måndag helt enkelt. 


vart har du hittat bilder?

Svar: det finns en hel del på flickr :)
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar