Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Kvällsträning på schemat

 
Det blev en liten runda på stan efter att jag vait förbi jobbet en sväng. Fick med mig en ny bikini hem, kände att det verkligen var dags, typ ingen av de gamla passar ju längre. Förutom det så blev det ett par nya träningsbyxor också, det var rea och jag kunde inte hålla fingrarna i styr. 
 
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska orka ta mig upp ur sängen och steka lite bacon eller något elle om jag helt eneklt ska vänta en stund till. Ikväll bär det av till gymmet för första gången på flera veckor, har ju inte ens hunnit gå på nya cxreleasen än, inte okej! Men ikväll är det i alla fal dags, får se hur mycket jag klarar utan att använda högerhanden, fick order om att inte träna något där jag måste anstränga handen på minst sex veckor igår hos läkaren. Jag får göra det bästa av det helt enkelt. 


Johannes Åkerman

Vill bara sprida god energi inför dagen. Att älska en person, är att låta den leva. Följande ordspråk är något va= Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att ändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden. Jag älskar dig oerhört mycket. Puss


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar