Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Mot Göteborg

I eftermiddag är det utbildning i Göteborg som står på schemat för mig. Har spenderat de senaste 50 minuterna med att vänta på en försenad buss så förmodligen så kommer jag så där härligt sent till utbildningen. Lagom kul första gången jag träffar chefen får hoppas hon har överseende med det helt enkelt. Förutom det så funkar inte eluttaen här på bussen så daorn lär väl dö om en stund också jag som hade planerat att jobba lite när jag ändå hade lite tid att spendera här. Jag får göra så mycket jag hinner helt enkelt.

Och nu ska jag skaka av mig allt det där som inte riktigt gått som planerat idag och ha en riktigt bra fortsättning på dagen. När datorn dör ska jag sätta mig och bläddra i en tidning som jag slängde ner i väskan precis innan ajg gick hemifrån. Det blir ju lite trevlig underhållning minsann.


Härlig bloggdesign! :)

SV: Tack för tipset! För jag kände direkt att det inte skulle funka med så mycket vatten, eftersom jag inte ens har en gryta som rymmer 7 liter, hehe..

Tror att jag ska försöka mig på att färga imorgon, men behöver de verkligen vara i i 30 minuter? Känns som en lång tid att stå och hålla i dem och röra runt..

Superbra tips och DIY's! Fortsätt så :D//Wera

Manette

Har du långa armar? Du tar bra bilder på dig själv. Kramar


Svar: Haha, tror inte att mina armar är länge än andras ;)
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar