Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Nya bloggverktyget hos blogg.se


Jag har spenderat den senaste timmen på att jobba lite och insåg precis att jag på den här timmen har tjänat med än vad jag gjort på hela dagen på vanliga jobbet. Det känns ju jävligt bra faktiskt! Ser att blogg.se har skickat över min blogg till deras nya bloggverktyg och i samband med det så har designen hoppat lite fram och tillbaks och inte varit helt på sin plats, men jag tror att allt ska vara i sin ordning nu igen, annars hoppas jag helt enekelt att ni har lite överseende med det. 

Sanna håller på med en ny design till bloggen, så förhoppningsvis så kan hon ordna lite såna där småsaker som kommer bli annorlunda i designen på en gång. Ser verklgien fram emot en ny design. Ska bland annat bli lite bredare inlägg så att jag kan få upp lite bredare bilder och så fräscha till bloggen lite allmänt så där.

I alla fall, jag kan säga att det kommer bli en del efterlåntade förändringar för alla oss som har en blogg på blogg.se, bland annat så kan man svara på kommentarer, sätta taggar på inlägg och det finns ett mycket smidigare verktyd för att ladda upp bilder. Jag tror att detta kan bli ett riktigt lyft faktiskt.


Kul att du verkar gilla det! :)


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar