Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Tävling! Vinn en mixer från OBH Nordica!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Nu till sammaren är mitt absoluta favoritmellanmål en fräsch smoothie gjord på färska bär, lite vaniljyoghurt och kanske en kula glass. Jag vill ju så klart att även ni ska kunna göra de här fantastiska mellanmålen till sommaren så i samarbete med  Whiteaway har ni nu chansen att vinna en mixer från OBH Nordica.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att skriva varför just du ska vinna i en kommentar i det här inlägget

För att peppa lite extra till sommarens varma dagar bjuder jag på ett par mina favoritrecept på smoothies också. 

Fräsch hallonsmoothie
2½ dl vaniljyoghurt eller mild naturell yoghurt
½ banan
1 dl frysta hallon

Somrig fruktsmoothie
1 mango
2½ dl naturell yoghurt
2½ dl apelsinjuice
1 banan
1 dl ananasbitar
ev en liten kula vanlijglass

Så kom igen nu allihop, var med och tävla om en mixer från OBH Nordica och gör sommarens godaste smoothies! 

Tävlingen avslutas den 30 juni


jag är med och tävlar!!(:

Manette

Jag vill vara med och tävla om mixern. Den kan komma till användning när jag ska börja mitt nya hälsosamma liv. Dessutom smidigt att göra smoothis till alla som vill ha snabbt och smidigt. :)

Jag skulle jättegärna vilja vinna mixern eftersom jag endast äger en stavmixer för tillfälligt och det blir inte alls som i en "riktig" mixer! :) Var hemma hos en kompis och fick en riktigt god hallon-smoothie som vi gjorde i just en OBH Nordica-mixer, så det skulle vara riktigt roligt att kunna bjuda tillbaka på en någon gång som inte är gjord av en halvtaskig stavmixer.. Håller alla tummar och tår för att jag ska vinna! :)
Kram!

Det översta receptet kör jag alltid på, men ska absolut testa det andra, låter smaskens!!

Gaia

Jag, eller mina föräldrar har en liknande mixer här hemma och jag bara älskar den! Som du säger så är den fantastisk att ha nu på sommaren. Dock så ska jag flytta hemmifrån snart för att läsa på högskolenivå, och jag kan ju dessvärre inte ta med mig mina föräldrars mixer. Så därför vill jag vinna, jag vill ha en egen mixer i mitt nya hem! :)

Jag är med och tävlar!
Älskar smoothies och nu är jag gravid och frukt är nästan det enda som smakar som det ska. Nu äter jag jordgubbar och vattenmelon i massor - det kanske skulle bli en jättegod smoothie...?
Någon mixer äger jag inte så det skulle bli en perfekt vinst. Tänk vilka smarrigheter jag skulle få ihop! Och inte bara nu, utan även sen för den blir säkert toppen att göra barnmat i. :)

Åh, jag vill vinna en mixer! Då ska jag göra mina världsberömda milkshakes i sommar och bjuda min vackra fru på, så att hon slutar vara så mycket smalare än mig hela tiden. :)

Jag är med!
Jag vill vinna för att få denna mixer. Med mixern ska jag göra massvis med fräscha smoothies som man kan äta till, dessert, frukost, mellanmål osv. Sen ska jag göra milkshakes också.
Min mixer är trasig så jag skulle gärna vilja få en ny.

Åh vad kul! Skulle mer än gärna vilja ge denna mixer till min mamma som fyller år i början av Augusti, vi hade en förr men den var för gammal och slets ut, så nu får hon gå in till grannen när hon ska göra sina älskade smoothies, haha. Tror detta skulle överraska henne stort och jag saknar också hennes underbart goda smoothies hon brukade göra. Håller tummarna för mig, smoothiemaskinen och min mamma nu, hihi.
Kram!

Sofia

Åh, hoppas jag inte är försent ute att tävla.
Jag skulle så gärna vilja vinna denna fina mixer. Gör smoothies ofta hemma men nu den 1 augusti ska jag flytta hemifrån och kommer inte ha tillgång till någon mixer. Därför är jag med och tävlar. Kram Sofia :-)


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar