Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Anna Dello Russo skapar kollektion för HMIdag gick HM ut i sitt nyhetsbrev med att Anna Dello Russo ska släppa en kollektion med asseccoarer i utvalda HM butiker. För er som inte har så stor koll på modevärlden så kan jag berätta att Anna är moderedaktör för japanska Vouge och är helt klart en stor stilikon, så att hon ska skapa en kollektion för HM känns ganska stort!
"Det känns väldigt spännande att medverka i det här projektet, eftersom det är första gången H&M samarbetar med en moderedaktör. Det är ett tecken på en ny utveckling inom modet, och jag känner både stolthet och ödmjukhet inför uppgiften. Min strävan har varit att skapa unika accessoarer och som stylist vet jag hur viktigt det är för att sätta personlig prägel på en outfit. Jag hoppas att den här kollektionen ska uppmuntra till en extravagant och mer modeinspirerad vardag", säger Anna Dello Russo.
Jag kan inte säga annat än att jag ser frem emot detta, tror att det kan bli ett riktigt bra samarbete och är ganska övertygad om att en del av asseccoarerna kommer hamna hemma hos mig.
Kollektionen släpps på HM 4 oktober.
Idag gick HM ut i sitt nyhetsbrev med att Anna Dello Russo ska släppa en kollektion med accessoarer i utvalda HM butiker. Nyheten cirkulerar lite överallt på nätet och vi lär se en hel del av det de närmsta dagarna. För er som inte har så stor koll på modevärlden så kan jag berätta att Anna är moderedaktör för japanska Vouge och är helt klart en stor stilikon, så att hon ska skapa en kollektion för HM känns ganska stort!

"Det känns väldigt spännande att medverka i det här projektet, eftersom det är första gången H&M samarbetar med en moderedaktör. Det är ett tecken på en ny utveckling inom modet, och jag känner både stolthet och ödmjukhet inför uppgiften. Min strävan har varit att skapa unika accessoarer och som stylist vet jag hur viktigt det är för att sätta personlig prägel på en outfit. Jag hoppas att den här kollektionen ska uppmuntra till en extravagant och mer modeinspirerad vardag"
, säger Anna Dello Russo.

Jag kan inte säga annat än att jag ser fram emot detta, tror att det kan bli ett riktigt bra samarbete och är ganska övertygad om att en del av accessoarerna kommer hamna hemma hos mig.

Kollektionen släpps på HM 4 oktober.Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar