Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Röda jeansshorts med nitar

Igår efter loppisrundan hade jag lite tid över här hemma så jag åkte och hämtade ett paket på posten (eller nej just det, posten finns ju typ inte. Ica menar jag så klart) och det var mina nitar som hade kommit. När jag kom hem igen var det givet att fortsätta med shortsen jag färgade nu i veckan. Jag kan inte riktigt bestämma mg för om jag ska ha lite fler nitar där fram eller om man sla nöja mig med dom som dom är. Vad tycker ni?


sv: det beror på hur stor saken är som jag fotar, när jag fotade dessa bilder så använde jag bara ett vitt bord och vit vägg, men ibland använder jag även ett böjt papper som bakgrund. Vad gäller ljussättningen så ljussätter jag med mina studioblixtar :)dösnygga shorts!! tycker att det blev alldeles lagom många nitar :)

fy fasen vad snygga shorts!Just nu har jag en tävling igång där man kan vinna Brilliant smiles nya whitening toothpaste. Så om du vill ha ett vitt leende till sommaren är det bara att klicka på länken och anmäla sig ;)<3

http://tronnblom.blogg.se/2012/may/tavla-om-brilliant-smile-toothpaste.html(förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer)

Isabelle

skitsnygga! kan inte du göra ett inlägg där du visar steg för steg hur man gör?

Isabelle

skitsnygga! kan inte du göra ett inlägg där du visar steg för steg hur man gör?

Svar: Åh tack! de här skiljer sig inte så mycket från de andra som det redan finns steg för steg guider för (förutom att du färgar hela istället för att bara göra dip dye), så titta gärna in under kategorin diy så tror jag allt att du ska hitta allt de behöver veta för att göra ett par såna här :) Är det något du undrar över så är det bara att fråga så ska jag göra mitt bästa för att förklara hur jag gjort :) Lycka till!
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar