Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Nagelfix och film

 
Jag har varit så där galet trött idag, kan vara så att de senaste dagarna har tagit lite hårt för mig. Får se det som en uppvärmning inför Dreamhack helt enkelt så känns det inte riktigt lika hårt. Attacksomnade direkt efter jobbet  och vaknade för någon timme sen. Galet skönt!
 
Fick hem massa nagelgrejer från Ebay för några dagar sen, så det får nog bli kvällens underhållning. Jag är j som ni säkert redan vet en sån där som älskar vardagslyx, men helst inte lägger alldeles för mycket pengar på det. Att gå och fixa naglarna varje månad skulle bara vara idiotiskt med min ekonomi, men att göra det själv kostar ju faktiskt inte så himla mycket. Nu håller jag tummarna för att det kommer se okej ut också, men jag får väl helt enkelt tillåta mig själv att eventuellt misslyckas ett par gånger innan jag får till det helt perfekt. 
 
Förutom pill med naglarna så blir det nog lite serier eller någon av de nya Johan Falk filmerna, jag har hört att de ska vara bra och jag har ju gillat de andra så det är givet att jag ska se dom. Det lär nog bli en tidig kväll ändå för att ta igen några av de timmarna sömn som jag har missat nu i veckan.Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar