Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Gårdagens

klänning HM / tights Tightsplease / skor från Paris / Jacka från London
 
Jahopp, så här såg jag och Jessica ut igår då. Efter begravningen åkte jag hem för att landa ett par timmar och sedan blev det jobb fram till småtimmarna. Man kan ju tycka att jag är dum som jag tar nattjobb mitt i veckorna, och visst kan det vara jobbigt, men jag trivs så jäkla bra med det och jag blir glad av att vara där så det känns som en självklarhet att tacka ja till alla tider jag erbjuds där. Härlig känsla att äntligen se fram emot att jobba igen! 
 
Strumpbyxorna jag hade igår är btw ett par av de bästa jag ägt. De är varma och sköna och har inte fått en endaste liten maska trots att jag har använt dom flitigt sedan jag fick hem dom (och det är inte dåligt för att vara mig, strumpbyxor brukar vara en engångsgrej för mig, oavsett hur tjocka och dyra de är). Jag lär köpa hem fler tights och leggings därifrån framöver, lätt värt det! Och snabb leverans var det också. Så... En stor tumme upp till dom!


Så jäkla snygga båda två!! Älskar kombon klänningen-skorna-jackan <3

Svar: Men åh tack! Vad glad jag blir :D Jackan är helt klart en favorit nu till hösten, är sååå glad att jag köpte den :)
Andrea Hansson

Tack för tipset om tightsplease. Ramlade in på din blogg när jag letade efter en strumbyxbutik. :D
Vilken modell köpte du? De ser ju helläckra ut.

Svar: Kul att tittade in på tightsplease, jag är verkligen supernöjd med dom! De här heter Pamela Mann 120 Denier Tights :)
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar