Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Hej från London

 
Det har varit lite dåligt med internet här borta, men nu är det igång. Tänkte mest titta in här och säga att vi har det sjukt bra. Har än så länge spenderat dagarna med att shoppa, har hittat mycket mer än vad vi hade räknat med. Kanske framförallt mycket bättre grejer än vad jag hade räknat med. Det brukar ju bli så att jag får med mig en hel del hem som inte används så där jätte mycket sen, men nu är jag övertygad om att allt kommer användas flitigt. Har balnd annat hittat massa fina jackor och så klart en del skor. Fast faktiskt inte ett enda par högklackade än, inte dåligt för att vara mig!
 
Ikväll har vi varit ute och käkat lite och bara gått runt och kollat läget i området där vi bor. Blir en lugn kväll, vi är helt slut i kroppen båda två efter allt shoppande. Imorgon är planen att köpa det sista som står på våra listor sen mest ta det lugnt och typ sätta oss i Hyde Park och ta en picknick eller nåt.


Ni ser verkligen ut att ha det jättekul! Lova visa upp alla fynd här i bloggen sen :D

Svar: Ja vi har det helt fantastiskt! Klart jag visar vad jag köpt sen :D
Andrea Hansson

Ååå underbara England! Ni ser ut att ha påsarna fulla :) Primark borde komma hit till Sverige.

Svar: England är verkligen fantastiskt. Om det inte var för alla vänner och familj här i sverige skulle jag inte tveka en sekund på att flytta dit..
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar