Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Man får ju passa på...

 
Igår när jag var nere på stan såg jag att en av butikerna hade extra bra priser på underkläder så jag tänkte att det var lika bra att passa på. Underkläder, framförallt bhar, är något jag unnar mig alldeles för sällan. De senaste åren har min kropp levt sitt egna lilla liv och jag har väl inte riktigt uppdaterat i garderoben i samma takt som kroppen har förändrats. Nu passade jag i alla fall på att köpa med mig ett gäng nya bhar, tycker alltid att det känns lika lyxigt att köpa fina underkläder, speciellt när man får dom i en sån där fin liten påse.Nu när jag ändå var igång gick jag all in och köpte matchande trosor till också, inte ofta det händer alltså! 


Anders

Tjenare
Följer Din blogg. Varför vet jag inte då jag lever ett liv som är så långt ifrån Ditt man kan. Nja, det var en överdrift men Du fattar nog. Att jag följer är nog en viss fascination över hur glad Du alltid är på alla bilder, och vacker....
En tanke som slagit mig hur sjutton Du har råd att handla så mycket?! Ett jäkligt bra betalt jobb eller? ;)
Du verkar skärpt så det går nog ingen nöd på Dig. :)
Ha det bäst!!!

Svar: Kul att du följer bloggen :) Det där är ju alltid så himla svårt att svara kortfattat på, men jag ska göra ett försök. jag har allt annat än ett bra betalt jobb faktiskt. Däremot så har jag levt med minimalt med pengar i många, många år så jag har lärt mig både vad jag kan spara in pengar på och hur jag ska få så mycket som möjligt för pengarna jag har kvar. Typ vad man kan köpa på rea som håller även nästa säsong och vilka erbjudanden jag ska hoppa på. Nu de senaste månaderna har jag nog dock unnat mig lite mer än vanligt, men så har jag ju jobbat mer med. Man kan väl säga att det där med att fynda är lite min grej när de gäller shopping :)
Andrea Hansson

åh vilken söt påse!

Spana gärna in min webshop www.avanna.se
Just nu får du som bloggare 50 kr att handla för om du anger koden BLOGG
i kassan.
Gäller t o m onsdag 19/9

Svar: Eller hur, blir alltid lika glad när jag får så där söta påsar när jag är ute och shoppar :)
Andrea Hansson

ja men påsarna är ju viktiga..är ju så tråkigt med vanliga sladdriga plastpåsar.


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar