Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Ojdå...

 
Okej, kanske inte världens mest nödvändiga köp, men min gamla telefon har faktiskt börjat bråka och framförallt så har den blivit sjukt seg nu de senaste månaderna. Kameran är katastrofal dessutom och sprickan har varit där alldeles för länge. En sån där iphone 5 ska ju vara bra har jag hört. Tänkte att om jag ändå ska köpa en ny så kan jag ju lika gärna fläska på ordentligt på en gång. Japp, så fick det bli. En iphone alltså. Jag som aldrig skulle ha någon, fram tills jag provade en. Då var jag lika fast som alla andra. I alla fall, det stod att den skulle kunna skickas nu på fredag, men ja är väl inte den som litar på leveranstider direkt, upp till bevis helt enkelt. 
 
Nu får det snart vara slut på idiotinköp. En tv och en kamera med bara. Sen så... Sen får det vara nog.


AVIS!! Tänkte bara vara gullig och säga att det behövs ett NANO-sim för iPhone 5, så du inte sitter där sedan med ett micro-sim, haha ;)

Svar: Ska bli riktigt härligt med en ny telefon faktiskt :D Hmm, jag bara tog för givet att man får med det när man köper telefonen, men kanske borde kolla upp det. Skulle ju va tråkigt att sitta där med en telefon som jag inte kan använda :P
Andrea Hansson

Nu vet jag ju inte vad det är du har beställt, men när jag beställde för att ha kontantkort så var jag tvungen att fixa det själv. Jag har aldrig haft abonnemang (om det är det du har eller ska skaffa) så jag vet inte om man automatiskt får det med. :)

Svar: Ja det är abonnemang jag har, förlängde mitt gamla bara så kunde jag köpa den kontant. Eller ja, på avbetalning, men jag fick betala allt på en gång om jag vill så det är min plan att göra, tycker verkligen inte om att ha saker på avbetalning. Men ska kolla upp det där med simkortet i alla fall :)
Andrea Hansson

Åh, vilken härlig blogg du har:)

Svar: Åh men tack så mycket, vad glad jag blir! :D
Andrea Hansson

Det är samma här, med avbetalning.. Det är nog smart att kolla upp det, skulle vara riktigt snopet att ha mobilen men inget kort att sätta i det, haha (har hänt mig, surt)!


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar