Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Önskelista

 
 
Jahopp, då börjar det närma sig den där tiden på året då det är dags att fundera på önskelisor. De senaste månaderna har gått otroligt fort, samtidigt som det känns som att det var en hel evighetsen jag och Jessica träffade massa nytt folk. Det är i alla fall snart oktober, och oktober betyder födelsedag för min del. Får alltid massa frågor från nära och kära om vad jag önskar mig och behöver, så jag gör som vanligt och sätter ihop en liten lista med sånt där som jag tycker saknas här hemma. 
 
Sånt där som saknas här hemma:
Brödrost - helst en svart, för att den ska passa in med resten av inredningen i köket. 
Gryor - hellre en bra än flera halvbra. Har ett gäng från Ikea som jag vill byta ut mot typ Jamie Oliver eller nåt sånt (eller ja, hans grytor alltså). 
Pastamaskin - har ju börjat göra en del egen pasta och det som får mig att inte göra det mer än vad jag gör är bristen på en pastamaskin. Såg att de hade rea på dom på Cervera nu med *blink, blink*.
Täcke och kudde - Sover just nu på Ikeas 12 kronorskudde, känns inte helt optimalt. Och täckets bästföredatum gick ut för längesen. Det behövs nytt helt enkelt. Varmt och fluffigt ska det va, lite dun, lite annat låter bra va?
Dra-på lakan - till en vanlig 90-säng. 
Verktyg - Jag har en borrmaskin. Och lite skitverktyg från Ikea som panikköptes för att kunna montera ihop det nya jag köpt. 
Presentkort - kommer behöva en hel del nytt den närmsta tiden, så ett presentkort på NetOnNet, Ikea, Åhlens eller Deichmann är alltid välkommet. 
 
Och sånt där som jag bara inte unnar mig just nu:
Smycken - det går ju alltid åt, har speciellt brist på lite mindre halsband och enkla örhängen. 
Ansiktsmask - min hy vill allt annat än att samarbeta med mig under vinterhalvåret så mjukgörande, fuktgivande och milda djuprengörande går åt i mängder. 
Vardagslyx och allt vad det kan innebära - en lite extra fin handkräm (har hittat nya favoriter från Love & Toast, finns på bland annat Åhlens), mysiga ljuslyktor, ett gott te eller något annat som ger lite extra lyx i vardagen. 
Något personligt - ni som känner mig vet vilken sucker jag är för personliga presenter. Ni vet något sånt där som man ser och bara känner att "åh vad det skulle passa henne", eller ett foto eller något litet som bara står för något. Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar