Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Shopping med mamma och Jesso


 
Shoppingen igår gick helt klart över förväntan, fick med mig det allra mesta av det som stod på inköpslistan. Är helnöjd! Känner att det är så jäkla skönt att ha sånt där klart redan nu så att jag slipper stressa med det sen. Det blev massa till nytt till köket, lite mattor, en finfin lampa till sovrummet och lite annat smått och gott. Det blir nog en sväng tillnu i veckan för att köpa hem lite fler lampor, hittade några helt fantastiska som jag känner att jag bara måste ha! Är så jäkla trött på Ikeas lampor så för en gångs skull så ska jag lägga en himla massa pengar på lampor, fasen vad dyrt det är! Men helt klart värt det! Hittade en helt underbar badrumslampa, nästan så at jag vill köpa den bara för att ha tills jag någon gång skaffar en lägenhet med ett badrum där den skulle få plats. 
 
Ska ta mig till Soff och sängbutiken i Nässjö någon dag snart också, en ny soffa är verkligen ett måste och där har dom helt klart de mest prisvärda här i närheten. Och Media Markt eller något för en tv. Sen tror jag nog att pengarna börjar ta slut. 


Åh! Jag vill också köpa möbler och inredning <3 Finns så jäkla mycke fint!

Svar: Ja, så himla kul att förnya lite hemma :D Har massa planer för mig "garderob" hemma som jag ska försöka få iordning ordentligt nu :)
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar