Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Smyckesskåp med spegel 
Jag har alltid tyckt att det varit svårt att hitta något bra ställe att ha alla mina smycken och accessoarer på. Har ett gäng smyckeshänder, smyckesskrin och lådor till dom nu, men jag tycker aldrig att det är ordning på det ändå. Dessutom så har jag ingenstans att ställa allt, det är liksom slut på plats till sånt. Fick mail om en kampanj från Groupon igår på ett smyckesskåp med matchande helkroppsspegel till och kände bara hur jag behövde det. Min plånbok skriker högt på mig med tanke på allt nödvändigt som kommer behövas nu när Johannes flyttar, men jag kunde inte hålla mig från att klicka hem det. Alldeles för mycket pengar att lägga på sånt just nu men ack så glad jag kommer bli när jag får hem det! Nu kan jag äntligen få lite ordning på alla smycken med praktiskt förvaring till dom. Som jag har väntat på att hitta något sånt här!


Åhåhåhå en såndär ska jag se till att min favoritsnickare bygger en variant på till mig.. Galet praktiskt och snygg! Lite små förändringar bara så kommer den passa mig perfekt!

Svar: Jag blev helt förälskad i den när jag såg den, det gick liksom inte låta bli att klicka hem den! Verkligen en bra lösning till alla smycken :D Åh så smidigt att ha en snickare så där!
Andrea Hansson

Elin

den är jättefin och har själv kollat på den, men det står att leverans tiden är 10-12 veckor... hur lång tid tog det innan du fick hem den?

Svar: Jag har inte fått den än, men det stod ju som du säger 10-12 veckor, så jag räknar med att få den i slutet av november/börjar av december nånting. Lagom som en julklapp till mig själv :)
Andrea Hansson

marie

hej jag tänkte fråga dig om du fått hem den, och hur den var :) tänkte beställa en likadan

Svar: Ja jag har fått hem det och jag totalt älskar det! Alla tjejer borde ha ett! :d
Andrea Hansson

Matilda

Åh idag köpte jag också en efter att ha gått och haft beslutsångest och sen såg jag bilderna på din blogg där du lagt in dina smycken och blev bara ännu mer nöjd med köpet :))

Svar: Åh vad kul! Jag är verkligen supernöjd med det! Hoppas du kommer gilla det lika mycket som jag :)
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar