Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

En ny till äventyren

 
Min nuvarande resväska sjunger verkligen på sista versen, den är lagad med eltejp (haha, i brist på annat) och har ett stort hål i botten. Det är helt enkelt dags för en ny. Helt galet var mycket resväskor jag börjat göra åt med, men det kanske inte är så konstigt med tanke på att de är med på ganska hårda äventyr titt som tätt..
 
Jag funderar på att klicka hem någon av de här från David Jones. Jag tycker verkligen inte om att ha en helt vanlig svart väska, precis som alla andra, som man verkligen måste stå och spana efter för att inte missa den på flygplatsen. Min gamla rosa skönhet var perfekt, jag såg den på en mils avstånd typ. Så en färgglad resväska skulle ju inte vara dumt alls. Men så var det något med den svarta jag fastnade för också.. 


Ponto

Väskan till vänster sticker verkligen ut och borde vara superlätt att få ögonen på då den kommer på bandet. Snygg är den med! Den till höger är sober. Kanske lättare att tröttna på den vänstra än den högra? Fast om du snabbt förbrukar en resväska är det ju inget problem med att tröttna.. Tror dessutom, att en väska i stil med den vänstra, livar upp humöret när den används.


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar