Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Bra helg!

 
Här har det varit dött ett tag nu, har inte haft någon ork för att sitta hör de senaste dagarna, dels för att det har varit fullt upp med annat men även för att det har snurrat för mycket tankar i huvudet. Nu har dessutom febern och hostan kommit tillbaks så ligger helt utslagen i sängen. Datorn har fått flytta in hit och jag lär inte röra mig en millimeter mer än nödvändigt. 
 
I lördags var det full fart från morgon till kväll, jag började dagen med en visning av festkläder från Kristina Boden på bröllopsyran på A6, när vi kom dit visade det sig att vi även skulle vara tärnor på bröllopet som hölls under eftermiddagen. Vi kände oss som prinsessor allihop i klänningarna! Efter visningen åkte jag och Jessica hem för att byta om lite snabbt för att sedan åka till Carro som hade förfest. Kvällens mål var Insanity. 
 
Kvällen var förutom ett par små petitesser super, så kul att träffa lite dreamhackfolk! Såna kan man ju inte få för mycket av! Är helt klart nöjd med helgen, så skönt att febern väntade med att komma tillbaks tills idag så att jag inte missade det! 


Manette

Va fin du är........................<3

Svar: Måste ha himla fina föräldrar då alltså! :)
Andrea Hansson

Åh, jag hade också velat åka på Insanity, men Gävle är ju så långt bort :(
Saknar allt DH-folk!
Och du var otroligt fin i klänningen <3 Verkligen som en riktig sagoprinsessa :)

Svar: Åh tack! Man kände sig verkligen som en prinsessa i den!
Skulle va så kul om du hade varit med! Tycker vi får se till att det händer nåt i stockholm eller nåt snart så att det är tillräckligt nära för alla att åka! Saknar dig <3
Andrea Hansson

Du är så otroligt vacker så det finns inte! Hela du strålar ju! JÄMT!

Svar: Men åh, nu sitter jag här och blir massa glad! Tack underbara du! :)
Andrea Hansson

Sanna

Åh vad vacker du är :)

Svar: Åh tack bästaste du <3
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar