Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

 
Alla hjärtans dag... Jag är en av dom som inte riktigt förstått grejen med såna här dagar. Varför bara vara så där extra romantiska och fina mot varandra en dag om året när man kan vara det varje dag? Ändå så sitter jag här och vill så jäkla mycket idag. Jag vill köpa en bamsing till bukett med de finaste blommorna jag kan hitta och en hel hög med godsaker och äta en finfin middag. Eller nej, hellre en picknick. Middagar tycker jag också är en aning överskattat. För första gången på många år på alla hjärtans dag så vill jag faktiskt ha en så där extra fin dag. Nu råkar jag vara ganska övertygad om att idag kommer bli som vilken annan dag som helst, men det gör inget. Inget alls faktiskt. Jag känner mig som världens lyckligaste ändå och så länge den känslan finns i mig så spelar de där detaljerna inte så stor roll. 
 
Fasen vad jag tycker om er mina finafina vänner, skulle bli alldeles tokig utan er! Och familjen så klart! Och du som gör mig en aning hög på livet. Tack för att ni är ni och för att ni finns i mitt liv! Bäst är ni! 
 


<3
Håller med om att man vill göra mycket mer idag, att man är så reklamskadad! Haha.
Jag tänkte göra en grej till Toiva, men jag är så sjuk så jag inte har orkat, sen kände jag att han lika gärna kan få det en annan dag eftersom jag ändå älskar honom lika mycket varje dag :)
Btw, du är bäst du också :)


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar