Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Fint ska det va!

Klänning Warehouse (asos) / Skor Karen Millen / Väska New Look /  Armcuff Asos / Klocka Lipsy / Örhängen Ur&Penn
 
För ett par veckor sen fick jag ett mail med en förfrågan om en modeutmaning i samarbete med Ladbrokes, jag skulle sätta ihop en outfit inspirerad av oscarsgalan och Diamond Glitz på en ganska liten budget. Inte det lättaste kan jag säga, speciellt när man vill ha både en ordentlig klänning och accessoarer för de pengarna. Hittade en klänning som jag blev helt kär i, men den fanns tyvärr bara som petit (en serie gjord för de som är lite kortare) och eftersom det var en långklänning var jag rädd att den skulle bli för kort. Istället fick det bli den här. Inte riktigt vad jag tänkte från början, men jag är nöjd. Skön är den också! Tillsammans med armcuff, klocka, ringar och en enkel väska tycker jag att det funkar fint minsann. 


Jätte fin

Svar: Tack :)
Andrea Hansson

Snyggt!! Mer sånhär inspo.. du är ju så bra på mode.. vill ha mer mer mer :D

Svar: Åh men tack, vad glad jag blir! :) Ska försöka ta vara på kreativiteten som tittar förbi och få upp lite mer outfits och sånt där :)
Andrea Hansson

Vad fint!!

Svar: Åh tack! :)
Andrea Hansson

Super snyggt :D
Min blogg fyller ett år idag och det firar jag med en frågestund, så om du vill och har tid får du gärna ställa en fråga : http://chawey.blogg.se/2013/february/avslutas-23-13-kl-1900.html , men du måste inte :)
Ha en fortsatt bra kväll :D

Svar: Tack :D
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar