Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Idiotregler!

 
Jag är så irriterad idag, så ledsen. Jag får ju ersättning från akassan, eller ja, jag ska få. De segar sig och har inte kommit igång med utbetalningarna än. Men det är inte det jag är arg på. Akassan kommer tvinga mig att säga upp mig från mitt jobb som jag totalt älskar. Mitt jobb som jag blir så glad av att gå till, det ska dom ta ifrån mig. Sjuka, sjuka regler och idioter till människor som kommit på reglerna! För tydligen så är det bättre att jag inte jobbar alls än att jag tar så mycket jobb jag kan få och bara stämplar en del av veckan. 75 dagar. Så länge får man ha ett deltidsjobb när man stämplar. 75 dagar från det att jag började stämpla, sen måste jag säga upp mig om jag vill ha några pengar alls. Idioter! 


Lisa

Fan va illa! jävla konstig, helt ologisk idiotregel ju!
Men du kanske hinner hitta ett annat jobb som du kan kombinera med ditt nuvarande jobb innan det gått 75 dagar?! :) <3

Svar: Ja jag håller tummarna för det, skulle vara så tråkigt om jag var tvungen att sluta på karlssons! :(Saknar dig! <3
Andrea Hansson

Anders

Du får skylla på damerna som jobbat halvtid på ica och stämplat upp under lång tid då de inte ville jobba heltid. Allts har systemet utnyttjats och det bör man sätta P för. Damer och ica är bara exempel...

Är själv i samma sits och med ett halvtidsjobb förlänger man fristen att hitta ett heltidsjobb. Du vill väl jobba fullt? annars är Du en del av utnyttjandet... ;)

Lycka till med jobbet!

Svar: ja det är klart jag vill jobba heltid, klättrar ju på väggarna här hemma! Håller tummarna för att jag hinner hitta något innan de där 75 dagarna är slut så att jag kan ha kvar jobbet jag har nu :)
Andrea Hansson

Anders

Hur länge har Du haft extrajobbet? Själv har jag haft mitt extrakneg i 5 år och på så sätt räknas det som bisyssla och jag kan stämpla fullt iaf. Det har med tid och mängd arbete om det kan räknas som bisyssla. Kolla!

Inte likt Dig att uttrycka sig som Du gjorde i inlägget. Därav min reaktion. :) Klart man kan bli sur men Du verkar så förnuftig annars. :)

Håller tummarna!

Svar: Man måste ha haft det i minst 12 månader för att det ska räknas som en bisyssla och det hade jag tyvärr inte haft.
Nej jag brukar försöka hålla såna där arga känslor utanför bloggen, tycker inte att de hör hemma här egentligen, men behövde nog skriva av mig lite. :)
Andrea Hansson

Anders

Så är det ibland. På sätt och vis bra annars hade inte vi bollat tankar... ;)

Hoppas det löser sig! :)

Svar: Precis :) Ja men det gör det nog på ett eller annat sätt. Tack för ditt stöd :)
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar