Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Dag 19 – Detta ångrar jag

 

Jag är faktiskt ganska dålig på att ångra saker, jag har lärt mig att istället för att känna ånger ta lärdom och se de där sakerna som jag nästa gång kommer göra annorlunda som en erfarenhet. Men ska jag ändå försöka säga något jag ångrar så är det väl de gångerna jag har varit för hård mot mig själv. Det är jag himla bra på, att ha megahöga krav på mig själv. Ibland är det liksom lättare att se vad man inte lyckats med än vad man faktiskt lyckats med. Som förra årets nyårslöfte som var att träna minst 100 gånger. Jag kom till 96. Istället för att se att jag faktiskt tränade 90 gånger mer än året innan så ser jag de där fyra gångerna jag missade. 

 

En annan sak jag ångrar är de få gånger jag ignorerat vad mitt hjärta försökt säga till mig, när jag har låtit huvudet styra bara för att det är det som är det logiska. Det har blivit helt galet varje gång och jag håller tummarna för att jag har lärt mig av det och i framiden kommer hålla mig till den vägen som hjärtat försöker leda in mig på. Vilket tufft löfte det där med att träna 100 gånger :)

Svar: Ja, tycker att det är så mycket lättare att ta mig iväg och träna dom dagarna då motivationen egentligen inte finns där om jag har ett mål som jag ska nå. Och i år ska jag fasen klara det :)! Hoppas du kan komma igång med träningen igen snart du med, utan förkylningar och bråkiga knän!
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar