Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Yoga som rehabilitering

 
Jag har haft problemm med min rygg så länge jag kan minnas, så sent som för ett par månader sen kände jag av smärta dagligen, och för något halvår sen hade jag så ont att jag vaknade om nätterna. Jag kände mig konstant trött och inte alls så glad so jag är van vid att se mig själv. Jag gick verkligen på sparlåga och ville mest bara sova hela dagarna.
 
Jag läste lite om yoga som rehabilitering och smärtlindring och kände att det var värt ett försök. Jag hade dessutom tappat mycket både smidighet och styrka och att få tillbaks det motiverade mig lite extra.
 
Visst finns det fortfarande dagar då jag önskar att jag kunde leva som huvudfoting bara för att slippa ryggen, men jag mår bra mycket bättre både fysiskt och psykiskt sen jag började med yogan. Vissa dagar har jag varit helt smärtfri, och det är det många år sen jag fick uppleva sist. Men det har som sagt inte bara hjälpt mig hantera och motverka smärtan, det har även hjälpt mig att släppa mycket av det som tyngde ner mig psykiskt. Jag har lärt mig att ta kontroll över mitt välmående på ett sätt jag inte kunnat innan. 
 
Så till er som frågar varför jag håller på med yoga, nu har ni svaret. Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar