Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

I drömmarnas värld


 
Drömmar.. Fasen vad dom kan sätta snurr i huvudet! Tankarna och känslorna far fram och tillbaks och hit och dit. Men det gör inget. Inget alls faktiskt. 
 
De senaste veckorna har jag varit alldeles tom på känslor, jag hatar att inte känna! Många av er vet det redan, jag älskar känslor. Både positiva och negativa. Känslor får mig att känna mig levande, känslor får mig att kämpa, att hoppas och att tro. Det senaste året har jag känt helt galet mycket, och även om det har varit många tunga dagar så har det varit okej. Så länge jag är fylld av någon känsla så är det alltid okej. Det är okej om jag gråter, skrattar, saknar eller hoppas. Men nu, nu har jag inte känt något alls på ett tag. Jag är inte så där superdupermegakär som jag är van vid att vara, jag är inte arg, jag är inte ledsen, jag är inte ensam, jag är inte lycklig. Jag är liksom ingenting. Det är det värsta jag vet, att inte känna något alls. Jag är inte ens frustrerad över att jag inte känner något, jag är bara tom. 
 
Nu äntligen börjar känslorna i min sakta men säkert komma tillbaks, inte en dag för sent! Men jag behöver någon eller något som får mig att känna mig så där levande igen. Helst igår. Drömmarna får mig att känna åtminstone för en liten stund. Bra grejer minsann! 


Hej.
Jag ville bara berätta att de funkar nu o se din blogg på min dator :) de måste varit nåt tillfällit :)

Svar: åh vad bra! tack för infon :)
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar