Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Glossybox oktober 2013

 
Änligen har jag fått gå och hämta ut en sån där box igen! Jag sa upp min prenumeration när jag flyttade till Stockholm eftersom jag inte visste alls hur min ekonomi skulle se ut här, men så fick jag ett erbjudande om att få denna boxen för halva priset, och det kunde jag ju inte säga nej till! Och nu i dagarna fick jag yterligare ett erbjudande om ett gäng billigare boxar om jag kommer tillbaks som prenumerant. Det behövde jag inte fundera på två gånger, en månad utan glossybox var en månad för mycket! 
 
Sebastian Proffessional volupt spray
Ta ditt hår till nya höjder och skapa en spektakulär, långvarig volym samtidig som mjukheten bevaras. Spraya i rötterna och föna för volym eller lufttorka för definierade vågor och lockar.
 
Monu Illuminating primer SPF 15
Lystergivande och ljusreflekterande primer med solskyddsfaktor som gör att din hudton uppfatar jämnare. Innehåller E-vitamin. 
 
La Sultane De Saba Ginger green tea Body Lotion
Fransktillverkad lyxloion med grönt te och ingefära. Tas snabbt upp av huden och åerfuktar på djupet. Inspirerad av orientaliska skönhetsritualer. 
 
Elizabeth Arden Optimizing skin serum
Få en hy med ökad sruktur och lyster.Jämnar ut din hyon och gör fina linjer och porer mindre synliga. 
 
Sheer Cover Lip to Lid highlighter
Bronzer/highlighter som ger en fin glöd och lyster. Svep över dina ögonlock, kinder, läppar eller dekolletage.
 
Detta är nog den första boxen som jag är lite besviken på. Jag hade fått både volupt spray och bodylotionen i tidigare boxar så det hade jag ju redan här hemma. Highligtern däremot var välkommen, och Elizabeth Arden tycker jag brukar ha bra produkter så serumet ser jag fram emot att testa! Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar