Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Bra tider!

 
Det där känslan av att livet är på väg åt rätt håll, om att saker faktiskt håller på att lösa sig, den är ganska bra. Även om det just nu känns högst oklart med jobb till sommaren så känns det som att det kommer bli bra på något sätt ändå, som att allt kommer lösa sig finfint. Jag känner mig optimistisk igen. 
 
Jag ser verkligen fram emot flytten, av flera anledningar. Det ska så klart bli fantastiskt skönt att komma tillbaks till Nacka igen, tillbaks till området som jag trivdes så himla bra i sist. Och att ha något som är lite mer eget än det är nu, en lägenhet som man kan inreda med egna möbler, att inte ha grannar vägg i vägg och att ha en egen del av trädgården. Men framförallt, att ha någon att bo med igen. Visst, det har på många sätt varit skönt att bo själv de här månaderna, om man nu kan säga att jag har bott här själv.. Men att ha någon som man kan sitta hemma och bara chilla med, laga mat tillsammans med, kolla på någon film med eller bara göra inget alls med är värt så otroligt mycket för mig. Speciellt när den större delen av de nära vännerna bor så långt bort. Det är så lätt att det där vardagliga sociala försvinner annars. Att det dessutom är en himla bra männsika jag ska bo med, det gör det ju bara ännu bättre! 


Påsk i Jönköping

 
 
Den senaste veckan har det varit full fart, jag och Hampus har varit och hälsat på familj och vänner i Jönköping. Nästan alla favoriter hann jag med att träffa, fantastiskt! Och i princip hela släkten under påsk. Jag hade nästan glömt hur fint Jönköping är under våren, fantastiskt skönt var det att vara där i några dagar. En tur på mc, grillning, häng i Stadsparken, promenad runt favvosjön, natthäng med bra folk, en kväll med tjejerna och lunck på vätterstranden är lite av vad vi hann med.
 
Nu är det dock skönt att vara hemma igen, vi började med en natt i Sala, vegbufféfrukost i Uppsala och en vinkväll med två vänner här i Stockholm. Idag har jag en ledig dag innan det är dags för jobb hela helgen. Har typ tusen saker jag skulle vilja hinna med idag, men jag har en känsla av att jag kommer fastna med massa småpill här hemma. Som att packa. För vet ni vad? Jag ska flytta igen! Efter två månader här.. Jag ska tillbaks till fina Nacka igen, det känns verkligen fantastiskt! Jag är så pepp på flytten att jag blir alldeles tossig och fnittrig! Underbart!!


Fyra dagar i London

 
 
Så... London.. Helt jävla fantastiskt! Alldeles lagom av allt var det, och så skönt att komma iväg. En hel hög med shopping, alkohol, en dag med häng i Hyde Park, besök på muséum och kalasgod mat är lite av vad vi hann med. Musikal var vi på också, Matilda. Så jävla bra! Förmodligen bästa jag sett, så välgjord och bara allmänt jävla grym! Om ni ska till London, se den! Helt klart en av de mest givande resorna till London än så länge, och som vanligt så längtar jag redan tillbaks.. 
 
Och nästan så där bäst av allt, jag träffade Nea! Helt fantastiskt! Det gör mig lycklig ända in i själen att vi kunde träffas och umgås och prata precis så som vi alltid har gjort innan! Bäst! 


Finbesök i Stockholm

 
 
Åhh, jag är ju typ sämst på att uppdatera här just nu! Inte ett ord om London har jag ju skrivit.. Men det kommer, jag lovar! De senaste dagana har jag haft bästa Sanna på besök, helt fantastiskt har det varit! Vi har owlat, shoppat, promenerat och druckit en himla massa vin. Fantastiskt! Finner inte riktigt ord för hur mycket jag har saknat henne! En lyxfrukost på söder blev det också, och ett par mumsiga vegetariska luncher. För just ja, det har jag nog helt glömt att säga, jag har gått och blivit vegetarian. Igen. 
 
Fantastiska dagar med två favoriter har det varit. 


Snart, snart, snart!

 
 
90 timmar på mässa den senaste veckan, men nu jäklar är det slut! Jag stter här hemma, mörbultad i hela kroppen, varenda liten millimeter värker just nu. Men med ett glas vin i handen, en Hampus på väg hit och vetskapen om att det bär av mot London tidigt imorgon får mig att glömma både smärta och trötthet för en stund. Det ska bli så fantastiskt skönt att komma iväg och bara få andas i några dagar. Pusta ut. Slappna av. Känna lugnet i min själv som jag alltid känner i London. Fantastiskt ska det bli! 


Våren är här! 
Den senaste veckan har varit alldeles full av jobb. Skönt, även om det har blivit lite väl många timmar ett par dagar. Igårkväll/natt när vi kom hem från jobb stod det ett paket utanför dörren och väntade på oss, varsina par converse (och ett par Vans till mig). Alldeles perfekt till våren! 
 
Jag måste säga att livet är ganska fantastiskt just nu, det går framåt på alla fronter och jag är mest bara glad hela tiden. Jag har tre jobbpass kvar denna veckan, ett besök i Nacka och lite småfix här hemma, sen blir det London för hela slanten. Jag ser verkligen fram emot det, känner att jag behöver komma iväg några dagar. Inte behöver jag vara bitter när vi lämnar London heller, för då har jag ett besök av finaste Sanna att se fram emot. Min magkänsla säger att de närmsta veckorna kommer vara fantastiska.