Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Shoppingsugen

 

 

Åh, de senaste veckorna har shoppingsuget verkligen tagit över i mig! Jag som i vanliga fall tycker att det är ganska tråkigt att gå och kika i butiker har börjat hänga på stan och i ett gäng köpcentrum allt för ofta. Det känns som att jag skulle behöva förnya hela min garderob efter det senaste årets shoppingtorka. Garderoben är som vanligt full, men det finns inget att ha på sig.. Och nätshopping, det ska vi ju inte ens tala om! Ojsan, hoppsan, vad lät det har blivit att klicka hem allt jag hittar igen! Plånboken kommer inte vara helt glad på mig efter den här månaden! Tur för mig att det finns en hel hög med rabattkoder och sånt som kan få ner priserna lite i alla fall, om inte annat så lösa fri frakt på många sidor. Alla slantar som kan sparas är bra slantar!

 

Hittade bland annat en hel del bra rabattkoder från Nelly på Cuponation, skönt med en sida som samlar alla rabattkoder istället för att man ska behöva klicka sig runt på forum och sånt där det dessutom ofta är koder som inte fungerar längre. Smålänningen i mig tittar allt fram när det finns pengar att spara, fint som tusan!Grattis mamma!

 

 

Hipp hipp hurra på din födelsedag, kära mamma!

 

Jag kom tillbaks till Jönköping lite lagom sent igår efter att ha rivit mässa i Norge. Alldeles lagom för att fira mammas födelsedag idag. Fint minsann! Även Jessica trillade hem efter tre veckor i Uppsala och Hampus från Stockholm, bara Nina och pappa som saknas för att hela gänget ska vara samlat nu!Hej Jönköping! 
 Det är en konstig känsla som fyller hela mig när jag är på väg till lägenheten som är min, men känns som allt annat än mitt hem. På något sätt blir jag alltid lugn när jag är här. Här finns ju alla mina möbler, allt det där som jag lämnat bakom mig. Här bodde jag i tre år. Här gick jag vidare från förhållanden och hittade min själv. Men samtidigt så känns det inte riktigt som mitt hem längre. När jag är ensam här hemma så är det fantastiskt, men när de andra är hemma så känns det mest som att jag inkräktar.
 
Hur som helst, jag är här en natt nu, och imorgon åker jag vidare mot Norge för jobb där ett par dagar. Sen hem och lämna av grejer från Norge, fira mamma som fyller år nästa vecka och så hem till Stockholm igen på tisdag kväll. Full fart kommer det vara, men det gillar jag! 


På väskjakt

 
För ett par år sedan klarade jag mig inte en dag utan min handväska, jag ville ha med mig den precis överallt och blev smått tokig om jag av någon anledning hade lämnat den hemma. Hur skulle jag klara mig utan min kalender, pennor, simnk och allt annat som bodde i väskan? Nu är jag precis tvärt om. Kan jag så ger jag mig mer än gärna iväg utan att behöva släpa med mig en väska, men ibland är det ju faktiskt så att fickorna inte räcker till.. Så nu är jag på jakt efter en liten smidig väska som rymmer det där viktigaste som plånbok, nycklar, telefon och sånt. Hittade de här som jag fastnade lite för, så där lagom små, smidiga och neutrala som passar till allt. 
 
Väskorna är av märket Betty London. 


Grönan med vänner

 
 
Syster är äntligen ledig efter att ha jobbat någon månad, och har dessutom tagit sig uppåt i landet. Bra som tusan! Igår passade hon, jag, Hampus och Jonathan på att köra en kväll på grönan. Jag har ju varit där ett gäng gånger tidigare i år, men nappt åkt något så nu var det allt dags. Avslutade gjorde vi med en hink glass med en si så där 20 kulor, en halvliter chokladsås, kakor och en hög med grädde. Omnomnom! Bra kväll med fina vänner!


Back on trackDen senaste månaden har varit lite av en berg- och dalbana för mig, det har varit fantastiska dagar kombinerat med dagar som jag inte ens vill tänka tillbaks på. Nu känner jag att de bra dagarna börjar bli allt fler och humöret är äntligen på väg till det där glada och pepp sommarhumöret som alltid brukar finnas här under årets varma månader. 

Det är lördagkväll och jag är på väg mot jobb och tycker att det känns hur bra som helst. Efter en månad med minimalt med jobb är jag redo för att få e chans att utvecklas, lära mig något nytt och göra något annat än att chilla om dagarna. 

De senaste dagarnas bra humör får mig att le lite extra av livet, och jag ska ta vara på dagarna så mycket jag bara kan resten av månaden och sommaren (och livet).  Jappjapp.