Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Julfiranden och ledighet

 
 
Julen har varit fantastisk. Alldeles lagom lugn, alldeles lagom med allt. 
 
Jag började årats julfiraden lite i förväg med att åka ner til Jönköping med Hampus för att träffa familj och vänner. Eftersom varken jag eller Jessica skulle vara i Småland på julafton bestämde vi oss för att flytta fram julfirandet med familjen en dag så att vi kunde träffas allihop. Himla fint minsann! Efter ett par intensiva dagar innehållande bland annat en överraskningsfest, det sista julklappsshoppandet, en kväll med tjejerna och en dag med familjen satte vi oss i bilen med Jessica och Jonathan för att åka norrut igen. Vi till Sala och de till Uppsala. 
 
I Sala fotsatte julfirandet hos Hampus mor på julaftonsdagen, vänner på kvällen och far på annandagen. Även om det har varit intensiva daar md bra mycket mer att göra än vad jag är van vid så har det varit himla fina dagar. Jag är så tacksam över att ha så mycket fina människor i mitt liv! 
 
Den här ledigheten var minst sagt bra för mig. Både mitt humör och min energi börjar återvända till vad jag är van vid, det gör mig alldeles glad i hjärtat att jag känner mig som mig själv igen! 


Lugn i julstressen

 
 
De senaste dagarna har varit bra dagar. De sista julklapparna är inhandlade, lägenheten har blivit julpyntad (även om det bara är en stjärna, två tomtar, en duk, en blomma och en ljusstake), jag har fått sova ut ordentligt, jag har spenderat tid med sånt som ger mig lite extra energi (som att dansa runt i underkläder här hemma eller sätta mig ute i kylan och läsa en stund). 
 
Nu känner jag mig redo för en sväng in till stan, för att när jag kommer hem igen göra kaos med att baka julgodis för hela slanten. Omnom! 


Vardagsfint

 
De senaste månaderna har jag i princip inte använt något annat än sneakers, skönt som tusan! Dock så börjar jag bli lite så där småtrött på det, att inte ha några andra skor som är lite finare men fortfarande sköna om jag ska ge mig ut på stan eller bara vill känna mig lite finare någon gång när jag är ledig. Det är helt enkelt dags att klicka hem ett par. Funderar på de här från Tom Tailor, eller något annat i den stilen. Enkelt med fint liksom. Något sånt där som passar till allt och kan användas i alla tillfällen. 


Fina veckor

 
 
Det har varit ett par veckor med full fart, bland annat på Dreamhack. Årets event var fantastiskt på många sätt. Även om jag känner att jag inte var ritkgit lika aktiv som jag brukar så var det utvecklande som tusan på många plan. Som min scenskräck som hela livet varit något som hållt mig tillbaka, visst var det lite panik som fyllde min kropp ett par gånger, men inte alls på sama nivå som det varit innan. Och då kan jag tillägga att det inte krävs att jag ska stå på scen för att jag ska börja bli stressad, det räcker med att det jag gör syns på scen, vilket skulle kunna vara lite jobbigt om man ska stå och blinka med lampor. Men nuså, bamsesteg framåt. 
 
Efter eventet har jag bott hos familjen, himla sönt även om jag mest bara sover om dagarna. Totalt slut på energi.
 
Två dagar kvar, sen åker ag hemåt igen. Hem till Stockholm, hem till lägenheten, hem till Hampus. Det ska bli sköt, ett par lite lugnare veckor hemma innan jul.