Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Julfiranden och ledighet

 
 
Julen har varit fantastisk. Alldeles lagom lugn, alldeles lagom med allt. 
 
Jag började årats julfiraden lite i förväg med att åka ner til Jönköping med Hampus för att träffa familj och vänner. Eftersom varken jag eller Jessica skulle vara i Småland på julafton bestämde vi oss för att flytta fram julfirandet med familjen en dag så att vi kunde träffas allihop. Himla fint minsann! Efter ett par intensiva dagar innehållande bland annat en överraskningsfest, det sista julklappsshoppandet, en kväll med tjejerna och en dag med familjen satte vi oss i bilen med Jessica och Jonathan för att åka norrut igen. Vi till Sala och de till Uppsala. 
 
I Sala fotsatte julfirandet hos Hampus mor på julaftonsdagen, vänner på kvällen och far på annandagen. Även om det har varit intensiva daar md bra mycket mer att göra än vad jag är van vid så har det varit himla fina dagar. Jag är så tacksam över att ha så mycket fina människor i mitt liv! 
 
Den här ledigheten var minst sagt bra för mig. Både mitt humör och min energi börjar återvända till vad jag är van vid, det gör mig alldeles glad i hjärtat att jag känner mig som mig själv igen! Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar