Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Bra dagar

En av sakerna jag kommer sakna med Björknäs; Glasbrukssjön.
 
Idag har varit en bra dag. Bra sällskap, god mat, systrar som fyller år och en lägenhetsvisning. Mycket mer kan man inte önska av en söndag. Det är inte bara idag som har varit bra, hela helgen har varit bra. Veckan har varit bra. Jag tror nog till och med att jag kan säga att månaden har varit bra, även om det har funnits ett gäng jobbiga stunder. Som det där med flytten. Den första veckan var det verkligen ångest och panik som fyllde min kropp när jag tänkte på det, men ju mer jag tänker och funderar på det desto bättre känns det. 
 
Jag är redo att lämna Björknäs. Jag är redo att lämna Nacka. På något sätt kommer jag nog känna det där lugnet när jag kommer hit ett bra tag till, men det är så mycket som har förändrats sen jag flyttade hit. Livet har förändrats en hel del sen då, jag har förändrats. Lägenheten som jag kollade på idag skulle vara perfekt för mig, jag håller verkligen tummarna för att jag får den. 
 
För övrigt så känns det som att förra årets kaos och drama är ett avslutat kapitel. Det är en så mycket gladare och lugnare tjej som sitter här nu än för ett par månader sen. Fantastiskt skönt! Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar