Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

En ny tid

 
 
Det känns som att jag är inne i en sån där fas i livet då allt håller på att ändras, en fas då jag förändras. Jag känner allt mer hur jag vill plocka bort saker från den gamla tiden hemifrån, plocka bort klänningar och klackar (!) och annat sånt där som är en del av det livet som inte alls intresserar mig just nu. Jag har slutat bry mig om vad andra tycker och tänker, känner inget behov av bekräftelse från människor som jag inte känner. Samtidigt som det känns konstigt hur jag som ändå har brytt mig en del om sånt helt plötsligt inte bryr mig alls så är det en otrolig lättnad. Jag kan liksom andas, pusta ut. Lägga energin på sånt där som jag inte har känt att jag haft tid för innan. 
 
Det intresserar mig inte längre på samma sätt som innan att klä upp mig och ge mig ut på krogen, istället går jag hellre ut precis som jag är och sätter mig på en skön pub där man faktiskt kan prata med både vänner och nytt folk. Eller bara stannar hemma och umgås med vänner. Klackar känns inte det minsta lockande att sätta på fötterna när det finns bra mycket skönare alternativ. Och att sitta och sminka mig och fixa håret i timmar ser jag ingen mening alls med. Facebook, bloggar och andra sociala medier som jag kände ett ständigt behov av att hålla mig uppdaterad på känns inte alls intressant, jag lägger hellre den tiden på att umgås med vänner eller bara ha lite tid för mig själv. 
 
Jag vet inte om detta bara är en fas, eller om det är något som faktiskt kommer hålla i sig. Jag menar, det är en bra bit från den tjejen som jag var för ett par år sen, då jag inte kunde vara utan min telefon mer än några minuter utan att få total abstinens, eller gå ut på krogen utan skyhöga klackar och klänning (men ja, klackarna får mer än gärna pryda min hylla här hemma) utan att känna mig som det svarta fåret. Hur som helst så är det galet skönt att känna så här, jag känner mig så mycket lugnare i själen. Jag kan vara mig själv på ett helt annat plan än innan. Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar