Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

En vecka med vänner

 
 
 
Hejhopp! Efter en vecka med full fart och bra folk omkring mig är det väl kanske dags att ge mig tillbaks till vardagen igen. Det har varit en fantastis vecka med bland annat besök av systrarna, födelsedagsfirande, deztination, en tur på båt till finland och tillbaks med bra folk, ett besök på fotografiska och massa annat. Det har varit full fart och jag har verkligen trivts bra med tillvaron.
 
Imorse vaknade jag till ett mindre roligt sms. Jag måste flytta. Killen vi hyr av här har hittat en ny lägenhet som passar honom bättre än den här, så den 1a mars kommer jag med stor sannolikhet byta boende. Det suger verkligen, jag stormtrivs ju både i lägenheten och området här. Det har prcis allt som jag vill ha. Jag håller en tumme för att hitta något annat här i närheten, men just nu känns det fakiskt ganska hopplöst. 


omg ofta fotografiska! shit man! var utställningen med barnen bra?!?!? <3333

Svar: Jaa, jag och Hampus tittade förbi där innan han åkte hem igen :) Ja det tycker jag allt, fast jag gillade nästan djurdelen av hans bilder bättre. Och är fortfarande nyfiken på hur dom fått barnen att gråta :P Fast favoriten var nog ändå Elliott Erwitt :)
Andrea Hansson


Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar