Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Sommarens favvoplagg

Klänning Betty London / skor Nelly Shoes / Klocka Royal / Halsband Ur&Penn
 
Nu när den där riktiga sommarvärmen är här är det ju inte direkt någon nyhet att jag i princip flyttar in i mina klänningar. Jag tycker att det är så galet mycket skönare än att dra på mig ett par byxor! Så... Ibland måsta man ju klicka hem ett gäng nya sötsaker. Den senaste veckan har shoppingsuget varit ovanligt stort, svårt att hålla fingrarna i styr minsann! Klickade bland annat hem den här från Betty London för nästan oförskämt lite pengar, precis som smålänningen i mig vill ha det. 


Marknadsföring för hemsida/blogg

 
 
För ett tag sen fick jag en fråga om vad man kan göra för att få sin blogg eller hemsida att synas mer ute på stan, så jag började fundera på vad jag själv skulle göra om jag ville marknadsföra mig själv på ett inte allt för dyrt sätt och kom fram till att jag förmodligen skulle använda mig en hel del av presentreklam. Alltså att trycka upp min logga/hemsida på produkter. Jag ser många som använder sig av till exempel svettband, nyckelringar och kundvagnsmynt som jag vet att både jag och många andra slänger iväg lika fort som vi fått det. Så jag skulle satsa på något som man faktiskt använder och se till att få en snygg design på det så att  produkten blir mer attraktiv att använda. Något som jag vet varit uppskattat nu på sommaren är solglasögon, och till höstens regniga dagar är ett paraply mer än välkommet vid rätt tillfälle. Även pennor är en sån sak som ofta används ett bra tag, och inte kostar allt för mycket. Utan att jag egentligen tänkt på det så är ju faktiskt de allra flesta av de pennor som jag har här hemma såna som jag fått från olika företag, och visst får de ligga här hemma och göra lite reklam så länge de används. 


Nyckelviken

 
 
Ett av mina absoluta favoritställen här i nacka är Nyckelvikens naturreservat. Det finns ett läpspår som är alldeles lagom långt för mig, finfina får att gosa med på vägen och framförallt; klippor, strand och hav. Ungefär världens bästa kombination! 
 
För ett par dagar sen gav jag och Hampus oss iväg på cyklarna för ett kvällsdopp i havet och ett par glas sangria, fint som tusan! Efter att ha cyklat fel ett par gånger var jag så där varm att om jag skulle ha varit en glass så skulle det bara finnas ett spår av mig efter vägen. Typ. Men vi kom fram till slut, och härligt var det! Fick ett gäng nya fårvänner på vägen och fick njuta av en alldeles lagom kall sangria på klipporna. Sommar när den är som bäst. 


Göteborg + Jönköping

 
 
Jag känner att det finns för lite tid och för mycket jag vill hinna med. Den senaste veckan har varit fantastisk, har hunnit träffa en hel hög med favoriter. I fredags åkte jag ner mot Göteborg för en helg med tjejerna, så himla kul att vi äntlligen hittade tid att ses alla fyra! Helgen bjöd på chill på klipporna i Saltholmen, mat på skön uteservering, chill på stan och en alldeles lagom utekväll. Sedan bar det av mot Jönköping och familjen där jag spenderade ett dygn, vi hade även sällskap av Jonathan. Finfint minsann! Och som att det inte var nog med det fick jag en kväll med bästa Nea också. Som jag saknat henne!
 


Glitter

Åhå, det är verkligen inte igår jag fick sug efter ett par nya klackar, men nu vill jag ha alla jag ser. Speciellt de som glittrar. Fast att det är väldigt sällan jag använder klackar, dels för att jag jobbar när jag annars haft tillfälle att använda det, dels för att jag blivit så bekväm med att ha sköna skor, så är det ju aldrig fel att fylla ut hyllan med ett par nya glittriga skönheter. De här både kommer från Menbur, som för övrigt har en del riktiga godbitar. 


Sommartider

 
Äntligen börjar det kännas att det är sommar på riktigt! Igår var första dagen som jag och Hampus var hemma tillsammans på alldeles för länge, vädret var fantastiskt så vi passade på att ge oss ut på en promenad i Nyckelviken och sen grilla och dricka ett par cider på trädgrden. Fantastiskt skönt och precis en sån dag som jag behövde. Dagen har varit lugn som tusan än så länge, en stund med en bok, på en filt i trädgården och lite gräsklippning har hunnits med. 
 
Till kvällen är det en spelning som är planerad, har nästan glömt hur smidigt det är att bo här i stan så att man faktiskt kan åka iväg på småspelningar utan att det ska behöva bli ett jäteprojekt, bra som tusan är det! 


Defqon.1 2014

 
Tillbaks hemma efter ett äventyr i Holland. Det var faktastiskt skönt att komma iväg hemifrån några dagar, och Defqon är ju ett himla bra ställe att fly till! Dagarna bjöd på många trevliga möten, nya bekantskaper, tältmys och massa bra musik, precis så som det ska vara.
 
Nu hade jag inte ritkgit turen med mig, så jag var fast i tältet med feber större delen av dagarna, himla dålig tajming. Men tiden jag orkade mig upp och dansa var bra som tusan i alla fall! Nu är det bara att ladda batterierna och peppa för nästa år!