Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Snart, snart, snart!

Från förra årets hollandsäventyr
 
Woohoo! Imorgon bär det av mot Holland och Defqon.1 med syster och vänner. Det ska bli fantastiskt att komma iväg på äventyr några dagar, speciellt med tanke på att jag skulle vara ensam här hemma i typ en vecka annars. Jag längtar efter att få stå under bar himmel och sjunga och dansa så länge jag bara orkar.


Sköna sommarkvällar

 
 
Jag saknar förra årets sköna standhäng och vinkvällar. Det känns lite som att jag bosatte mig på vätterstranden med syster och vänner, fantastiskt var det! Jag längtar som tusan efter att få såna kvällar även i år. Bara sitta ute och njuta av livet, dricka vin, lyssna på musik och sitta uppe hela nätterna och prata. 
 
Som det ser ut nu är jag i princip helt ledig under juli, så jag ska göra vad jag kan för att leva så mycket jag bara kan. Än så länge ser det lovande ut minsann, bland anant besök av Nea, Emmabodafestivalen och en hög med fester under bar himel ska det bli. 


Till sommarens äventyr

 
 
Nu när sommarvärmen äntligen börjar komma på riktigt är det nog ingen nyhet att jag i princip bor i klänningar, det är utan tvekan det skönaste plagget jag vet. Tyvärr så är det ju inte alltid det mest praktiska. Så nu är jag på jakt efter ett gäng nya shorts som kan användas de där varma dagarna då jag vill kunna hoppa runt utan att behöva tänka på att jag faktiskt inte bör hänga upp och ner eller lära mig att stå på händer. Just nu äger jag inga shorts alls som jag trivs i, så det börjar bli dags för mig att ge mig ut och hitta några både snygga och sköna som kan få flytta in i den redan överfulla garderoben här hemma. 


Fantastiska dagar

 
 
Livet har varit ganska fantastiskt den senaste veckan, det känns som att den där gråa dimman som tidvis har omringat mig är borta och allt känns så där självklart. Jag har hunnit bo in mig lite i nya lägenheten och totalt älskar att bo i Nacka igen, om jag får för mig att flytta härifrån någon gång, så påminn mig om hur glad jag är när jag är här! Det är fantastiskt att känna att jag vill bygga mitt liv här. 
 
Förutom att fixa i lägenheten har jag hunnit med bland annat ett par lediga dagar i trädgården, jobb som får mig att utvecklas på en hel hög olika plan, en sån där båt med bra folk, fest under far himmel och sköna promenader i en ny favoritskog. 
 
Nu sitter jag här med en förkylnig som jag inte alls var beredd på att få. Men det var väl dags antar jag, med tanke på hur mycket det har varit ett tag nu. Ett par ugna dagar får det bli, sen ska jag njuta av sommaren!