Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

En vacker dag...

 

Sen jag flyttade har jag blivit så där sugen på att pyssla med inredning och sånt igen. Jag längtar verkligen efter att ha en helt egen lägenhet som jag kan inreda precis hur jag vill. Nu har jag ju turen att jag hittade en lägenhet som är inredd i en stil som tilltalat mig, men det skulle ändå vara fantastiskt skönt att kunna inreda den helt själv. Bara det där att kunna köpa den där soffan som jag så gärna vill ha, eller känna att det är okej att tapetsera om eller sätta upp hyllor och tavlor på väggarna precis så som jag vill skulle göra stor skillnad.

 

Jag har börjat fundera lite på vad mitt nästa bonde blir för något, jag börjar ju bli riktigt kräsen med hur jag vill bo. Det ska vara stort så klart, minst en trea så att jag slipper att känna att mina grejer inte får rum. Och ett stort kök, nu får jag inte ens rum med det som jag använder regelbundet. Det här med tvättmaskin i lägenheten är ju himla smidigt har jag märkt, det kommer det vara svårt att lämna. Och badkar. Badkar är ett måste. Det får mer än gärna vara högt i tak, och vara massa härliga trädetaljer i alldeles lagom gammal stil.

 

Och en trädgård, tänk att ha en egen trädgård igen. Med fruktträd. Och ett trädgårdsland där jag kan odla egna grönsaker och potatis och kryddor och bär. Åhh, jag är så himla sugen på att ha allt sånt där! Ett hus skulle inte vara fel alls, dumt att det kostar så jäkla mycket bara! Tittade in på Trivselhus och fick en hel hög med inspiration, det är så himla mycket jag vill göra! Någon gång i livet ska jag kunna bygga mitt drömhus, göra allt precis så där som jag vill ha det.
Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar