Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Fem saker

 
 
Satt och slösurfade och hamnade i en artikel som tog upp de fem vanligaste sakerna människor ångrar på dödsbädden. Intressant. Helt klart. Speciellt med tanke på att just de fem sakerna är sånt som jag tänker på väldigt ofta.
 
De perioder i livet då jag inte mått helt bra så är det ofta något av det här som jag har slutat tänka på. Jag kanske har börjat hålla känslor inom mig eller gjort saker jag förväntats att göra istället för att göra vad jag vill. Det är även just såna här saker som har fått mig att må bra igen efter förra året, jag pratar om vad jag känner, jag försöker vara bättre på att hålla kontakten med mina vänner och framförallt; jag låter mig själ vara lycklig.
 
Det är ganska fantastiskt hur mycket vi själv kan påverka hur vi mår. Detta är fem punkter som är superviktiga för mitt välmående, fem punkter som jag försökt följa i många år och som utan tvekan hjälpt mig att bli mer nöjd med livet (med en liten parantes på tvåan, jag jobbar gärna hårt så länge jag trivs med vad jag gör). Om detta är de fem sakerna som människor oftast önskar att de hade gjort, då ska jag fasen få leva ett lyckligt liv som jag kommer känna mig nöjd med när jag är gammal. Kommentera inlägget här:


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Blogg


Kommentar