Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Redo för festival

 
 
Det finns inget tråkigare än att springa runt på sommarens festivaler med ett par blöta och kalla tygskor, så för mig är det ett måste att packa med mig ett par sköna gummistövlar ifall vädergudarna skulle bestämma sig för att bjuda på regn. Jag har alltid innan varit en av alla som tänkt att det inte gör så stor skillnad, men sanningen är ju faktiskt att det gör det. Speciellt när man spenderar så stor del av sommaren som jag gjorde förra året i ett tält. Torra fötter är glada fötter, och glada fötter är en glad Andrea. Ännu gladare blir jag så klart när jag hittar gummistövlar i fina färger som lyser upp tillvaron lite extra.


FredagsfrukostFinfrukost så här en fredagsmorgon. Det finns fasen inte mycket som ger mig en bättre start på dagen än en bra hotellfrukost. Jag har precis avslutat veckans näst sista jobbpass och är nu på väg mot stan för att kika efter lite grejer till lägenheten. 

Jag har för övrigt lämnat nycklarna till gamla lägenheten, så nu kan jag nog säga att jag bor i nacka igen. Fantastiskt. Jag jade några minuter över igår, så jag passade på att sätta mig i solen på trädgården i några minuter, inte mycket som slår det! Jag ser verkligen fram emot att starta ett nytt kapitel igen. Lite av en nystart. 


Längtan efter sommaren
Hej sommarvärme, vart tog du vägen? 

Åh, det är helt galet vad jag längtar efter den där riktiga sommarvärmen! Vill kunna sitta ute i solen och njuta av värmen, ge mig ut på picknick, ta ett glas vin på trädgården, bara vara ute och vara så där glad som jag brukar vara när solen och värmen tittar förbi. 


Flyttkaos
Och så var jag där igen, mitt i allt flyttkaos... Man skulle kunna tro att jag gillar att bo så här, men nej. Nu hoppas jag att jag inte behöver flytta igen på ett tag. Två nätter i lägenheten har vi hunnit med, tycker alltid att det känns lika konstigt med ny lägenhet. Ett nytt boende som ska bli ett hem liksom.. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag kommer känna mig hemma här, att jag kan slappna av här. 

Förutom flytten så är det fortfarande en hel del jobb, åtminstone i några dagar till innan jag får lite ledigt. Det ska bli så skönt att få några dagar till att bara komma iordning i lägenheten, packa upp allt och köpa sånt där som saknas.. Och vila så klart. Jag är verkligen helt slut vissa dagar, totaldäckar när jag kommer hem om kvällarna.  Men jag ska inte klaga, älskar att det har varor fullt mes jobb ett tag, bra grejer minsann! 


Hejhopp!

 
 
Här var det tomt, igen.. Livet tar lite väl mycket plats och det har helt enkelt inte funnits tid nog att prioritera bloggen just nu. Det är full fart med jobb,nästan för mycket nu igen. Men det är skönt, hellre det än för lite. Ett par vändor för at träffa vänner i Uppsala har det blivit också, bland annat i söndags då det blev klättring och grejer. Fantastiskt hur bra jag trivs på höjder! 
 
Mitt i allt har det blivit flyttkaos här hemma igen, tanken är att flyttlasset ska gå imorgon kväll/natt och det är fortfarande en del kvar att packa så det lär inte bli många lugna minuter idag. Till kvällen från jag sällskap av finfina Jennika, inte dumt alls så här den enda dagen utan något planerat på en evighet. Bra tajming måste jag säga!