Andrea Hansson
Follow your heart wherever it may lead you

Lediga dagar

 
 
Så här trivs jag alldeles utmärkt. I en skog, vid en sjö. Någonstans där jag kan släppa jobb och vardag och bara andas ut för en stund, njuta av lugnet och samla ny energi. 
 
Det har blivit lite lugnare med jobb, de senaste veckorna har det "bara" varit jobb fem dagar i veckan. Ganska skönt faktiskt. Skönt att ha tid at ta tag i sånt som annars kommer i kläm mitt i all stress. Nu har jag haft tid att ta en promenad när det fortfarande är ljust ute och unnat mig lite tid med syster och vänner. Himla fint, och helt klart något som borde göras oftare. 


En ny till dagsutflykterna

 
Jag är ingen väsktjej, och har nog aldrig varit det. Jag är mer av en stoppa-allt-i-fickorna-tjej som trivs som bäst när jag slipper gå och bära på mer än ndvändigt. Nu är det dock snart dags för en ny handväska. Jag har en nu, som mest bara ligger och samlar damm, men de gånger jag ska iväg över en dag oh behöver mer än bara telefon och plånbok med mig, och inte har någon lust att slänga på mig en ryggsäck, då är det ju himla smidigt att ha en. Och vad är då bättre än en enkel, svart liten sötsak? 


En helg i Uppsala

 
 
Ännu en ledig helg, jag skulle ju kunna vänja mig vid att ha det så här! Helgen började i fredags med våffelfrukost med Hampus för att sedan fortsätta med massage och en helkväll med Jessica och Jonathan i Uppsala. Himla fint minsann! 


Fin helg med fina tjejer

 
 
De senaste veckorna har det verkligen känts att höstmörkret tagit över. En kompination av för mycket jobb, för lite fritid och allmänt höstdepp fick mig helt ur balans. Men nu så, efter en helg med tjejerna, en vecka med lite mindre jobb och ordentligt med sömn verkar jag vara tillbaks på banan igen. Himla skönt må jag säga! 
 
En helg med tjejerna var precis vad jag behövde för att få tillbaks lite energi och motivation igen. Jag finner inte riktigt ord för min tacksamhet över att ha dem i mitt liv. Fantastiskt är det!